In urma cu cateva minute aparuse pe facebook un articol publicat de ProTv cum sa-ti stergi anumite date despre tine din google pentru ca mai tarziu sa nu regreti sau altele.. Acum mie imi trecuse prin cap cateva articole de pe blog care nu le vad eu destul de bine pentru mine si ca nu ar avea ce cauta in google :)
Uite ca asa am ales sa scot cateva articole din google pentru a nu avea eu pe viitor probleme, cred.

Acum nu stiu daca fac bine chestia asta dar va intreb si pe voi.. e bine ca am ales ca unele articole sa le scot din indexarea google-ului ?

Poate ca uni o sa spuneti de ce nu ai sters articolul si gata.. pai m-am gandit si la chestia asta ca poate omu va lua la purificare blogului meu si tot va gasi articolul ala dar dupa parerea mea rar gasesti persoane care iti cauta in arhiva :) Asa ca mai bine nu le sterg ci le scot pur si simplu din indexare.

 

Pentru cei interesati puteti citi articolul celor de la protv printr-un simplu click.

10 comentarii la „Stop, nu mai indexez orice articol !”
  1. e cu dus si intors. poti sa scapi la un moment dat de articole daca nu te-au indexat niste rss-uri, dar de multe ori iti iau doar o parte din continut, dar daca cineva ti-a copiat articolul sau chiar l-a printat mai greu sa scapi de el…

  2. Atat timp cat nu ai nimic de ascuns.. nu ar trebui sa iti faci griji de ceva.In cel mai rau caz iti poate spune cineva ca nu ii place cum scrii, e doar un blog nu altceva.

  3. E ok ca-ti iei masuri de precautie insa nu ar trebui sa-ti faci griji..esti blogger, scri intr-un mod subiectiv despre orice doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *