Domenii .com la „super” oferta

La inceput de an 1and1.com scade pretul domeniului .com la 0.99$ cea ce este foarte bine. Eu am mai avut un domeniu la ei anu trecut pe timpul asta iar acum intentionez din nou sa-mi cumpar un domeniu pentru ca e la un pret mic, foarte mic.

Asa ca profitati acum de acesta mica ocazie ! Click aici daca vreti sa va cumparati domenii .com la 0.99$ .

PS : Doar un domeniu per client la pretul de 0.99$.

Ps2 : Mai puteti cumpara si de aici dar pretul de reinoire vreau sa va spun ca este prea mare si anume 27$.

11 comentarii

  1. Nu se stie, asta ar putea fi o problema + ca uni se plang pe forumuri ca firma Networksolutions dupa 3 zile de la activare iti returneaza bani iar domeniu il anuleaza, foarte ciudat.

   1. Eu chiar imi luasem ieri un domeniu de la Network Solution.. Inca e activ, sa vad de pe acum. Oricum pentru 60 de centi.. 

  1. Aseara am cumparat un domeniu de la 1and1.com pentru a doua oara si vad ca nici acum dupa 14 ore nu am primit mailul.. prostia mea a fost ca am platit cu cardul.

    

 1. Si eu tot de la ei vreau sa imi iau un domeniu .info ca pretul e la fel de ieftin. La reinoire am vazut ca e la fel de ieftin… deci, raman la .info :D

  1. Iti recomand un domeniu .ro pentru ca 2 euro in plus nu e o mare pierdere ci da dovada cititorului ca a intrat pe un blog cu interes. Parerea mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *