psiholog-daniel-ivan

Cand vorbim de stari de oboseala si de stari de tristete, ne place sau nu sa recunoastem, acestea sunt normale. Fiecare om simte tristete la un nivel mai inalt sau mai scazut, aici factorii fiind unii diversi. Se intampla sa fim tristi, sa plangem si poate sa ne intrebam cand vor aparea si zile roz in viata noastra, asta mai ales daca am traversat o perioada putin mai trista.

Daca insa acele momente persista si pare ca nu isi mai gasesc niciodata rezolvare, este indicat sa se apeleze la un psiholog. Acesta nu va rezolva imediat situatia, dar va incerca pe cat de mult posibil sa-l faca pe pacient sa vada ca mai exista motive de bucurie, ca viata este cu bune si cu rele. Momentele frumoase sunt urmate de cele mai putin frumoase si invers.

Te-ai simtit atunci cand ai citit aceste randuri? Atunci poate este cazul sa iei atitudine si sa apelezi la Daniel Ivan, un psiholog cu experienta care te ajuta sa vezi viata din mai multe perspective. Poti sa vezi aici mai multe detalii si programezi o intalnire. Aceasta poate fi online, mai nou terapia se poate face si in acest fel.

Mai important este parcursul nu destinatia finala

Desi poate suna cliseic si multe persoane considera aceasta afirmatie ca fiind una plictisitoare, viata chiar asa este. Prinsi in rutina, in graba, doritori sa vada ce se intampla in momentul viitor, multi oameni refuza sa se bucure de prezent. Ceea ce nu este chiar asa bine. Acest sentiment ar putea arata ca este prezenta o stare usoara de anxietate care cu greu se lasa controlata.

Ei bine, Daniel Ivan si tehnicile sale terapeutice pot face in asa fel incat fiecare moment prezent sa conteze. Da, este usor sa-ti imaginezi ce vei face cand vei ajunge acasa si cum te vei aseza in pat dupa o zi lunga sau cum te vei revedea cu prietenii dupa munca, dar aceste chestiuni vor fi gandite atunci, in momentul prezent. Daca alegi sa te gandesti la ele cand inca esti la munca sau cand faci alte activitati risti sa-ti provoci o stare de alerta care nu se va mai calma niciodata. Vei trai alert, nu vei mai aprecia momentul prezent si astfel vei rata toate momentele importante.

Un psiholog te ajuta sa gestionezi toate aceste stari, te ajuta sa le identifici si sa le calmezi, usor, usor. Sa te bucuri si sa fii constient de toate momentele, fie ca sunt bune sau rele. Dupa o ploaie intotdeauna iese un curcubeu, oricat de mic, asadar nu trebuie sa te mai gandesti si sa-ti creezi astfel fel si fel de scenarii.

Terapie online cu Daniel Ivan

Daca nu esti din Bucuresti afla ca poti face terapie online cu Daniel Ivan. Intr-o camera in care nu predomina zgomotul si cu conexiune buna la internet, vei putea sa discuti cu el si sa pui problema in asa fel incat sa te simti linistit la finalul sedintei. Conteaza mult ajutorul unui psiholog, nu mai amana.

 

Contact:

0761.600.020

contact[@]danielivan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *