Implant de par

Implantul de păr este pentru mulți o salvare. În sensul că este singura intervenție care asigură faptul că podoaba capilară va fi recâștigată. Gândește-te cum ar fi să nu te mai ascunzi, să nu mai fie necesar să porți mereu ceva pe cap, să nu îți mai fie jenă de lipsa părului. Să uiți de produsele cosmetice de care, de altfel, ai devenit și dependent/ă. Este un vis și poate deveni o realitate, dacă știi ce să alegi. 

În rândurile ce urmează vei descoperi mai multe detalii despre implantul de păr, nu despre o intervenție oarecare, ci despre cea care are loc în cadrul clinicii bucureștene Dr. Felix Hair Implant. Citeste mai multe aici.

De ce să alegi această clinică 

Este adevărat că, în viață este totul despre decizii. Ai de ales între mai multe oferte. Le vei compara, pare să fie ceva inevitabil pentru că este în interesul nostru să alegem ceva bun și eventual și ieftin. Doar, că fii atent la ce anume promit unele oferte. Spre deosebire de tot ceea ce vei găsi pe piața de profil, în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant este vorba despre tehnica Q-FUE. Aceasta presupune mai multe avantaje pentru pacient, printre care:

  • Nu sângerează. 
  • Se vindecă mai rapid. 
  • Nu rămân cicatrici. 

Ce este distinct la această tehnică se referă la faptul că totul se desfășoară manual. Folicul după folicul medicul face extracția manual și fir cu fir implantează. Totul sub efect de anestezie.  În felul acesta, chiar dacă durata de timp până la finalizarea procedurii este mai lungă, rezultatul este unul mai bun. Prin urmare și efectul de după creșterea părului va fi unul pe măsură și anume un aspect natural. Acestea sunt câteva din mențiunile pe care orice pacient ar trebui să le cunoască. 

Desigur, pe măsura calității actului medical desfășurat este și prețul. La acest capitol ar fi bine de menționat de asemenea că există varianta plății în rate. În acest sens, cei preocupați de aspectul financiar al poveștii și sunt cetățeni români, cu venituri înregistrate în țară, au această posibilitate a plății eșalonate. Pentru prima programare, când vor afla și cum va decurge procedura, pot solicita consultația online. 

Ce spun pacienții 

Sunt nume mari pe lista pacienților care au avut parte de această intervenție aici. În cadrul paginii oficiale Drfelixhairimplant.ro vei afla mai multe despre asta. Sunt persoane din scena publică autohtonă, care au decis să vorbească public despre afecțiunea de care suferă, dar mai ales să arate și rezultatul după ce s-au lăsat pe mâna medicilor de aici. Până la urmă este vorba de o reușită și de normalizarea unei afecțiuni care, se pare, afectează din ce în ce mai multe persoane. 

Ai recenzii ale celor care au trecut prin această experiență și care, destul de mult probabil, să te ajute să îți faci o părere. Ai la îndemână și galeria foto, dar și video. Accesează pagina pentru detalii. 

Contact: client@drfelix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *