Pe zi ce trece, sansele de a te angaja intr-un anumit domeniu sunt foarte mici, de aceea nu merita sa dai cu piciorul la o posibilita angajare. Indiferent ca lucrezi pe 500 de lei sau 1000 lei nu conteaza, pentru ca reusesti sa capeti o experienta, iar sefii cauta oameni deja formati. Nu vor sa stea sa piarda timpul si chiar bani pentru a-i invata ce trebuie sa faca la locul de munca, prin cursuri de training sau pe teren. De-a lungul timpului am invatat un lucru : cu toate ca poate muncesti mai mult pe un salariu foarte mic, este bine sa lucrezi, pentru a dovedi ca esti in stare. In momentul in care un sef isi va da seama ca tu pui mult pret pe serviciul tau, va mari si salariul, iar orele de lucru se vor micsora. Acest lucru o spun din propria experienta, eu asa am reusit sa am succes in ceea ce fac si sa capat o incredere din partea multor persoane. Acum lucrez cu firme importante, care au incredere multa in mine, imi ofera si plata in avans pentru anumite lucruri. Nu stiu cat de bine sau rau este sa ajungi pentru unii aici, dar pentru mine este chiar o evolutie considerabila. 

In locul unde eu locuiesc, economia nu este cazuta, iti poti gasi de lucru in cateva luni. Prieteni care au terminat scoala profesionala, si-au gasit de lucru, chiar daca iau un salariu mic, stiu ca nu vor muri de foame. In ziua de astazi nu te gandesti sa ajungi sus, ci cum sa supravietuiesti. Cel mai bun prieten, un var de-al meu a reusit sa se angajeze in Bucuresti la un prieten care lucreaza la canalizari, dar si in domeniul constructiilor. Salariul pe care il ia in acest moment este de 1000-1200 de lei. Este foarte multumit de salariul lui, mai ales cand trebuie sa lucreze cu escavatorul. Adora sa lucreze cu el, chiar are multe poze si si-ar dori sa stea numai in el si sa manevreze manetele. 

Ca tot veni vorba despre cupe si escavatoare, am dat de un site pe google care vinde dinti de cupa. Este vorba de site-ul http://www.dintidecupa.eu/, care a reusit sa ma uimeasca. Nu am mai vazut pana acum ca cineva sa vanda asa ceva. Eu chiar nu aveam habar ca poate exista acest lucru de vanzare pe internet. Ma asteptam ca o cupa sa fie deja venita cu dinti, fara sa fie nevoie sa fie cumparati. Nu imi dau seama despre ce e vorba, dar sunt putin rezervat in privinta dintilor de cupa.

Lasand la o parte munca pe santier, cel mai bun domeniu unde poti sa castigi multi bani este webdesignul. Prin aceasta meserie, se pot castiga pe putin 1000 de euro lunar. Intr-un fel eu sunt multumit pentru ca lucrez in acest domeniu si chiar mi-as dori sa nu mai fie nevoie sa duca nimeni lipsa de bani. In domeniul webdesign nu este nevoie de prea multa munca fizica, pur si simplu ai nevoie doar de inspiratie si de o imaginatie bogata. Va recomand sa va duceti la facultatea ASE, pentru ca in momentul de fata este singura care poate sa iti rezerve un viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *