Salut dragi prieteni. Nu am apucat sa va spun pana acum dar va urez un nou an plin de bucurii, alaturi de cei dragi. Implinirea tuturor dorintelor si mult succes in afaceri si in dragoste. Pentru anul 2014 am ganduri foarte mari, pentru ca voi face numeroase investitii care vor conta in viitorul meu. Initial ma gandesc sa imi mai infiintez o firma, de data asta in domeniul sonorizarilor si de ce nu mai tarziu pentru comert electronic. Sunt calificat in toate domeniile unde vreau sa imi deschid firma si vreau sa spun ca in Romania nu este deloc usor sa ai o firma. Ne aflam in Ianuarie iar eu trebuie sa ma prezint pentru a-mi face balanta la firma. Nu detin vreun SA sau alta societate, docamdata sunt un PFA-ist care are ca domeniul de activitate advertising-ul si webdesign-ul.

Anul acesta va trebui sa dau bacalaureatul si sa imi aleg facultatea unde voi dori sa dau mai departe. Eu imi doresc din tot sufletul sa intru la profilul din ASE Informatica-Economica. Stiu ca acolo se intra doar cu medii peste 9 si ceva la bac, asa ca va fi putin cam complicat, dar nu dau inapoi pentru ca asta imi doresc, iar eu cand imi doresc ceva nu fac pana nu ajung la ce-mi doresc.

In momentul de fata este cel mai cautat domeniu, de acolo poti iesi ca programator dar si economist. Intr-un fel sau altul viitorul meu va depinde de calculatoare-internet. Dupa cum bine se observa cam asta este viitorul INTERNETUL, de aceea noi ar cam fi cazul sa ne axam pe asta si sa ne gandim cum putem face pentru a gasi noi posibilitati in viitorul nostru.

Va spun inca odata LA MULTI ANI si MULTA SANATATE ! pentru ca este cea mai importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *