Categorii
Diverse

Facebook = bullshit !

Incep primul articol pe anul acesta prin a va spune La multi ani !

facebook is bullshit

Acum sa revin la ce vroiam sa va zic despre facebook. Din punctul meu de vedere facebook a devenit un cacat.  Mai nou cand postezi un status doar 5-10% din prietenii tai il vad, restul pauza..  pentru a putea fi vazut si de restul prietenilor trebuie sa iti promovezi statusul ! Si cum se face asta ? Platind ! $-) :>

Asa, vroiam sa va zic de o chestie super tare. De 3-4 luni eu tot sunt blocat pentru friend requests. Multi dintre voi o sa ziceti ca sunt „obsedat” de a avea prieteni multi pe facebook dar nu e asa. Luna asta pe 2 mai precis mi-a fost scoasa banarea iar la nici 48 de ore am fost iar blocat. In 48 de ore am trimis 10 cereri de prieteni si din alea 10 doar 9 au fost acceptate.

In momentul de fata mai am 27 de zile de stat pe tusa din nou… luna viitoare cand imi va fi scoasa banarea is curios daca nu trimit cereri timp de o luna iar apoi trimit 4 cereri si imi sunt acceptate daca mai primesc ban :))

 

Si inca ceva.. SPAMUL e in floare :))

17 răspunsuri la “Facebook = bullshit !”

Nu e chiar asa de rau cum zici tu. Eu folosesc Facebook zilnic, mai vad ce fac prietenii, mai comunic ca si asa sunt antisocialu’ #1. Intr-adevar faza cu vizibilitatea postarilor este nasoala, dar na, serverele dedicate costa mult ;))

Sa stii ca de plictiseala merge… acum cateva minute a inceput o conversatie pe fb intre 2 „zdrente” de fete si incepeau sa se bate amandoua cu limba romana. Penal !

Ma eu stiam ca vad prietenii ce postezi dar intr-un fel mai bine. Oricum nu as plati pentru asa ceva doar daca e ceva extrem de interesant si ar putea atrage atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *