Categorii
Diverse

Mobila cu suflet

Un corp de mobilier trebuie sa raspunda mai multor cerinte pentru a putea fi considerat de catre consumator un produs interesant. Trebuie sa fie ergonomic, sa aiba un raport calitate-pret decent, rezistenta la uzura si foarte important sa arate bine. Cum frumosul e ceva subiectiv, designul este poate atat de variat tocmai pentru a fi atragator pentru fiecare tip de cumparator.

La fel, materialele sunt si ele variate: PAL, diverse aliaje metalice, sticla si nu in ultimul rand lemn. Dintre toate nu este nici cel mai ieftin precum PAL-ul  nici cel mai rezistent cum ar fi un aliaj metalic dar este poate cel mai elegant.

A fost si primul material folosit de catre om pentru a isi face obiectele de mobilier, si mobilierul din lemn in sine a trecut prin multe transformari, de la cel brut si rustic la cel clasic si rafinat, sau minimalist si modern in perioada contemporana. A pierdut ceva teren la un moment dat odata cu aparitia materialelor compozite concurente, dar sectiunea mobila lemn nu a disparut niciodata din showroom-uri.

Se cauta fie modele care imita mobilierul de lemn antique, modele rustice si traditionale, cele cu design modern sau cele in combinatie cu alte elemente. La noi procentul majoritar tine de mobila din PAL, dar sunt multi care cauta sa aiba piese de mobilier din lemn chiar daca nu integral, cu design complex sau de esenta tare. In general prima categorie este destul de usor de gasit, furnizori locali ca www.vreaumobila.ro fiind si ei receptivi la tendinte si nevoia de varietate a consumatorului. Interesant este ca acelasi mesaj de bun gust si confort il transmite si un scrin din lemn masiv si un dulapior din lemn si sticla pentru cosmeticele din sala de baie.

 

3 răspunsuri la “Mobila cu suflet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.