Categorii
Arta Diverse Recomandari Retail Servicii

Design interior si amenajari interioare perfecte pentru locuinta ta!

Design-ul interior si amenajarile interioare s-au dezvoltat si extins tot mai mult pe piata din Romania. Cu siguranta, fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data cu problema alegerii design-ului unei locuinte sau doar a unei camere.

Pentru ca problema sa nu mai apara si in alte situatii este recomandat sa apelam la specialisti in design interior si amenajari interioare. Unui profesionist in acest domeniu ii veti impartasi ideile ce se vor imbina cu ale sale pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile.

Design-ul interior este un domeniu complex ce presupune urmarea indeaproape a unor pasi stricti, realizarea unui proiect de design spus altfel, al unui plan de bataie. Se vor lua in calcul pana si cele mai mici detalii pentru ca ceea ce beneficiarul si-a imaginat doar sa prinda viata.

Amenajarea interioara reprezinta, mai exact, suma tuturor operatiunilor ce servesc la realizarea punct cu punct a design-ului interior: alegerea combinatiilor de culori, texturi, detaliile de asezare si imbinare, materialele ce vor fi folosite si alegerea finisajelor ce vor fi folosite in cadrul lucrarii.

Arta si ambient – motto-ul echipei

 

Cand vine vorba de design interior si arte decorative, Artbient este o companie cu peste 10 ani de munca in domeniu pe care o reprezinta pasiunea si devotamentul pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai.

balustrada-cu-vitralii

Colectivul de oameni dedicati intru totul muncii a realizat un portofoliu diversificat in care se regasesc lucrari originale oferite publicului atat din Romania, cat si din alte colturi ale Europei. Scopul principal il constituie calitatea lucrarilor, iar pentru ca totul sa fie perfect acestia lucreaza coordonati de 4 mari teme: consultanta, concept, proiectare, executie.

Deoarece ne dorim cu totii ca rezultatul sa ne surprinda, colectivul de designeri, arhitecti, artisti plastici si muncitori bine pregatiti ce formeaza Artbient, au un concept actual si tin cont mereu de exigentele beneficiarilor. Feedback-ul pozitiv ce nu intarzie sa apara ii recomanda peste tot pentru munca prestata ce implica cunoasterea normelor ergonomice, a imbinarii perfecte dintre compozitional si cromatic, a psihologiei culorilor si a influentei acesteia asupra starilor oamenilor dar si o cunoastere impresionanta a materialelor de buna calitate cu care lucreaza.

Pentru o nota de originalitate si bun gust data locuintei, se apleaza in ultimul timp la vitralii. Vitralii Iasi, locul in care puteti gasi vitralii de calitate oferite de Artbient realizate in diferite moduri si dimensiuni pentru a se plia usor pe bugetul fiecaruia. Acestea sunt realizate manual din sticla fuzionata si pictata sau sticla decorativa de Murano, dupa tehnica Tifffany sau tehnica firului de plumb. Scopul acesora este de a accentua grafica coloritului si de a furniza locuintei un aer de modern si stil caracteristic.

Expertii in design interior si amenajare interioara nu vor fi niciodata in pana de idei cand le veti cere ajutorul. Pentru fiecare client in parte, acestia au solutia optima pe care toti o cautam. Pentru a va putea face o idee despre ce doreste sa exprime arta design-ului, Artbient va invita sa explorati platforma online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *