saluscontrols.ro

Te-ai gandit vreodata ca te intorci acasa de la munca, dupa o zi plina si ca esti intampinat de o locuinta claduroasa si primitoare? Imagineaza-ti numai la ce nivel ar ajunge confortul tau psihic daca ai avea parte de asemenea conditii in casa. Nu mai mentionez despre starea de bine ce te-ar coplesi daca bucurandu-te de toate acestea ai avea de platit un pret neinsemnat comparativ cu nivelul de confort.

Dar stii ca realitatea ta este alta – energia termica este incredibil de scumpa si oricat investesti nu reusesti sa asiguri o temperatura optima in interior. Ti se intampla si tie? Nu esti sigur singura persoana in aceasta situatie. De fapt, ai ramane surprins sa afli ca si in cazul locuintelor ce par confortabile termic atunci cand mergi in vizita exista astfel de probleme.

Sunt insa si din cei care nu au astfel de probleme si nu este vorba despre revizuirea aspectelor ce dicteaza in general nivelul de confort ca izolatia, sistemul de incalzire, calitatea ferestrelor si a usilor si asa mai departe. Mai mult ca sigur ca si tu te-ai ocupat de asta. Vorbim despre prezenta/lipsa dispozitivului inteligent care ar trebui sa existe in orice camin –  termostatul de la Salus Controls.

Ce avantaje iti ofera un astfel de termostat?

Pe scurt spus, este cel care te ajuta sa iti asiguri confortul termic ideal, cu minimum de efort. Mai ales daca te orientezi dupa un model de termostat mai perfomant ai parte de beneficii inmultite. Spre exemplu, un termostat wireless iti ofera posibilitatea de a-l controla direct de pe dispozitivul mobil sau orice gadget cu conexiune la internet, de pe o aplicatie care a fost conceputa special pentru asta.

Nu numai ca ai temperatura la care ai visat in locuinta, insa poti sa faci reglajele si fara sa te deranjezi prea mult. Daca, spre exemplu, stai prea comod in pat, dimineata cand te trezesti, poti modifica temperatura fara sa te ridici.

Un alt avantaj de care ar trebui sa tii cont este faptul ca te ajuta sa faci si economii. Deci nu doar ca vei sta in caldura optima, dar vei avea parte si de benficii financiare. Cum? Cand esti plecat de acasa nu ai nevoie de acelasi consum de caldura ca atunci cand esti la domiciliu, din start poti seta termostatul ca in respectiva perioada sa pastreze o valoare minima in interior. Nu iti ramane de facut decat sa reglezi o valoare mai mare atunci cand te intorci acasa, pentru a fi intampinat de locuinta calda la care pana sa ai termosatul ai visat doar. De asemenea, ar fi indicat sa setezi o temperatura mai mica si pe timp de noapte, pentru a beneficia de un somn odihnitor.

Alege un termostat de generatie noua daca doresti sa duci confortul la un cu totul alt nivel. Un dispozitiv cu mai multe functii va face diferenta prin faptul ca este mai intuitiv. Spre exemplu, modul Vacanta este un avantaj. Cum functioneaza? Atunci cand te afli la o anumita distanta de casa, primesti o notificare despre cum il poti activa. Si alte astfel de avantaje ai parte cand alegi termostate inteligente pentru locuinta ta. In fine, descopera beneficiile termostatelor de la Salus Controls, comandand unul de pe saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *