E si de la sine inteles, umanitatea a evoluat. A trecut perioada in care se facea ordinea cu bata, iar conditia femeilor era cu mult subestimata. Usor – usor ne ducem pe drumul cel bun, in care exista drepturi egale cu adevarat, nu doar scrise pe o bucata de hartie, care de multe ori nici nu mai are valoare.

Ambele sexe au inceput sa isi faca tot mai cunoscut cuvantul si sa lupte impreuna pentru telurile comune. Nu mai exista notiunea de rusine (marea frica sociala, inca prezenta in multe culturi), iar oamenii sunt mai liberi ca niciodata sa isi exprime propriile pareri si frici, fara sa le fie teama ca ar putea fi judecati de ceilalti, din exterior.

Locurile de munca neconventionale nu mai sunt atat de mult criticate ca in trecut, atat timp cat castigurile sunt corecte si nu se apeleaza la tot felul de ilegalitati. Pare ca societatea devine tot mai deschisa la minte, dar mai exista mici scapari in acest sens, ceva mai greu de inteles.

Din pacate, videochatul ramane inca o chestiune controversata, care imparte lumea in tabere distincte, cu conceptii radicale. Multe femei sunt totusi atrase de aceasta ocupatie, care reprezinta o garantie financiara foarte banoasa. In special, la Beyou Studio, un videochat studio Bucuresti, modelele sunt tratate cu mult respect, iar beneficiile sunt pe masura.

Au aceleasi drepturi ca multe alte angajate din Romania, chiar mai mult. Se ofera contract de colaborare, asigurare medicale, bonusuri motivante, dar si training specializat, precum si cursuri de limba engleza.

In plus, spre deosebire de alte ocupatii din Romania, la Beyou, modelele sunt cele care aleg cat de des doresc sa isi primeasca salariul, zilnic, saptamanal sau bilunar sau la date agreate de comun acord.

De asemenea, modelele care inca sunt la facultate sunt motivate de cei de la Beyou Studio pentru a-si duce la bun sfarsit pregatirea. In functie de acest aspect, modelele vor putea avea un program flexibil de lucru, care sa le asigure independenta, precum si multe alte beneficii substantiale.

O tanara care doreste sa isi viata in propriile maini si sa aiba posibilitatea de a-si indeplini visurile, trebuie sa creada in puterea oferita de un asemenea tip de job, care este un adevarat pas in fata, pana la urma.

Cine ar fi spus ca tineretea, frumusetea si inteligenta nu vor putea fi rasplatite pe deplin, la adevarata lor valoare? Ei bine, un asemenea studio de videochat ofera aceasta posibilitate si le transforma pe modelele sale in femei puternice, care stiu intocmai ce doresc de la viata.

Si da, stiu sa spuna nu atunci cand este cazul. Acest aspect este mai mult decat important, pentru ca defineste intreaga existenta a acestora, de femei care stiu intocmai ce doresc de la viata si de la ele. Vor putea sa isi stabileasca cu mai multa usurinta scopul, precum si menirea avuta. Cine spune ca a face videochat este ceva imoral nu cunoaste, de fapt, ce presupune aceasta activitate si cate avantaje ofera.

 

 

2 comentarii la „Videochatul, o ocupatie prea putin inteleasa”
  1. Intr-adevar, este un domeniu controversat deoarece este mai dificil sa poti schimba mentalitatea anumitor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *