Categorii
Diverse Recomandari

Viata fara sport nu se poate- de ce sa iti cumperi o banda de alergare

Sportul este modalitatea  prin care ne mentinem in forma, avem tonus si ne pastram silueta. Toata lumea stie asta insa prea putini reusesc sa includa un astfel de program in rutina de zi cu zi. Se intampla mai rar pentru ca timpul nu este unul pretentios, pentru ca se tine cont de nevoia de a prioritiza lucrurile si din nefericire cand ai putin timp liber preferi sa te odihnesti. Insa o banda alergare te poate ajuta sa imbi utilul cu placutul, nevoia cu comoditatea.

5 motive sa iti achizitionezi o banda de alergare

Ideea gresita ca ai nevoie de prea mult timp pentru a merge la sala reprezinta cel mai comun motiv de a fi departe de exercitiile fizice ce iti fac atat bine. O varianta care sa ti se potriveasca ar putea fi vorba de o banda de alergare.

  • O banda de alergare iti sta la dispozitie 24/24. Nu trebuie sa te preocupi de nevoia de a te incadra intr-un program anume si asta sa te impiedice sa tii cont de orele de sport. Cand o achizitionezi te poti delecta in voie, urmarind canalele TV care iti fac placere sau fiind cu ochii pe cei mici in acelasi timp. Femeile sunt mereu ocupate, mamele sunt mereu cu un program incarcat insa asta nu trebuie sa insemne a uita de ele.
  • In intimitatea casei nu te vede nimeni, te poti desfasura in voie. Unii se preocupa de ideea de a transpira, de a arata ca un umil rob dupa munca intensa. Pur si simplu cu un complex sau nu achizitia unei benzi de alergare te va face sa te simti confortabil.
  • O banda de alergare pune la miscare mai toate grupele de muschi. Asta va echivala cu munca depusa pentru a a lucra picioarele, bratele si alte grupe in mod separat.
  • Este eficienta cand vine vorba de a slabi sau a te intretine. Fie ca parte dintr-un program de dieta, fie doar pentru a te intretine si pentru a te simti mai bine o banda de alergare nu impune restrictii, mai ales ca are gradul de dificultate adaptabil.
  • Mersul pe jos face piciorul frumos- avantajele folosirii unui astfel de aparat pentru sport depasesc simplismul. Este dovedit stiintific ca mersul sau alergatul usor arde caloriile si in plus poate sa creasca dimensiunea creierului, astfel ca la varste mai intaintate si pur si simplu in timp previne boli de o lista lunga, inclusiv Alzheimerul, boala uitarii.

O banda de alergare este avantajoasa si eficienta pentru nevoia de doza de sport in fiecare zi.

 

 

2 răspunsuri la “Viata fara sport nu se poate- de ce sa iti cumperi o banda de alergare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.