totuldespreusi.roFie ca vrei sa separi incaperile din casa ta, sa izolezi termic sau fonic camerele, usile de interior sunt esentiale pentru locuinta ta. Trebuie sa tii cont in alegerea acestora, de model, de functionalitatile pe care le ofera si de material.

Pe totuldespreusi.ro gasesti atat usi pentru interior, cat si pentru exterior. Poti alege intre o varietate de modele, materiale si tipuri.

Ce tipuri de usi sa alegi pentru interiorul casei tale?

  1. Usi cu deschidere batanta

Sunt usile folosite de majoritatea oamenilor pentru a separa diferite incaperi ale casei. Ele functioneaza pe baza de balamale, cu deschidere interioara sau exterioara. Daca ai incaperi mari, poti alege usile batante duble, care se pot deschide in directii opuse si care sunt folosite pentru intrari principale sau incaperi foarte spatioase.

  1. Usi de sticla

Multi dintre noi isi doresc sa aiba o casa luminata corespunzator. Acest lucru se poate realiza si cu ajutorul luminii naturale. Usile ce au si sticla vor permite ca lumina sa patrunda in fiecare camera a casei. De asemenea, sunt foarte potrivite pentru familiile ce au copii pentru ca va permit sa vedeti dintr-o camera in alta si sa ii supravegheati pe cei mici.

  1. Usi cu toc reglabil

Vrei sa reamenajezi interiorul casei tale, sa montezi noi usi fara sa trebuiasca sa aduci modificari peretilor casei? Atunci usile cu toc reglabil sunt potrivite pentru tine. Tocul acestor usi poate fi ajustat in functie de peretele in care urmeaza a fi montate. Sunt usor de instalat, nefiind nevoie de foarte mult timp de lucru sau de un efort foarte mare.

Pentru persoanele care nu dispun de foarte mult spatiu si incearca sa optimizeze spatiul existent, o varianta potrivita poate fi alegerea de usi pliante sau glisante.

De ce sa tii cont cand alegi o usa?

Tine cont de stilul si modelul acestora. Incearca sa alegi usi care sa fie in armonie cu celelalte elemente ale casei, cum ar fi: parchetul, mobila existenta, culoarea peretilor. Daca ai in casa un stil predominant modern, atunci alege usi de interior care sa nu contina foarte multe detalii, cu un design mai simplist. Mergi pe culori neutre, cum ar fi: alb, gri, maro. Nuantele foarte puternice pot reda un aspect incarcat, vezi mai multe aici.

Ai grija la materialul usii pentru ca de acesta va depinde durabilitatea lor. De asemenea, accesoriile bine alese vor juca si ele un rol foarte important, avand in vedere ca acestea sunt primele lucruri care se pot deteriora. Daca vrei ca accesoriile sa reziste mai mult in timp, verifica-le constant si asigura-te ca nu sunt slabite suruburile acestora. De asemenea, daca apar zgomote la deschiderea sau inchiderea usilor, incearca sa lubrifiezi balamalele.

Tine cont de functionalitati. Pentru bucatarie si baie este bine daca ai alege usi din materiale rezistente la umiditate. Daca vrei sa ai parte de liniste sau de o temperatura constanta, alege usi cu izolare termica si fonica.

Alege usi de interior de pe totuldespreusi.ro, daca vrei sa ai parte de usi rezistente si estetice pentru locuinta ta.

 

Contact:

0726 223 294

office@prodias.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *