http://www.ideals.ro/img/oferte/manichiura-spa-aplicare-ulei-cuticule-aplicare-oja-semipermanenta-doar-35-de-lei-de-la-70-de-lei-roxana-salon-piata-romana.jpgOrice femeie stie ca unghiile o reprezinta, sunt cartea sa de vizita. Pana la urma nici nu mai conteaza in ce mediu lucrezi caci unghiile iti sunt expuse. Mereu la vedere, acestea necesita ingrijire constanta. Asta inseamna si timp dedicat si totul devine relativ. Ori eleganta vine din pictura unghiilor insa pe cat de putin rezista pe atat de des trebuie sa te preocupi de modul in care refaci mereu si mereu modelul manichiurii.

Avantajul de a folosi o oja semipermanenta salveaza orice femeie din impas. Nu ai timp sa treci pe la cabinet saptamana de saptamana insa orice femeie este activa si este rand pe rand mama, femeie in casa, doamna in societate cu o imagine de pastrat la locul de munca. Oriunde ar merge unghiile sunt o grija. Din grija pentru ele oja semipermanenta este salvarea.

Ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta

Detroneaza oja clasica si desi vine cu o maniera mai complexa de aplicare iti garanteaza si un timp mai indelung ca si rezistenta pe unghiile tale. Asta inseamna ca manichiura ta va rezista mai multe saptamani si asta fara compromis. Nu vei putea sta ca un bibelou pentru ca unghiile se strica, nu vei putea rezista tentatiei de a gati ceva delicios. Indiferent insa de astfel de activitati oja va rezista mai mult decat cea clasica.

Daca te gandesti ce tip de compromis faci pe termen lung si in acest caz descoperi de fapt un avantaj. Mai cu seama pentru ca se recomanda celor care au probleme cu unghiile de la exfolierea lor si pana la faptul ca sunt casante oja semipermanenta vine cu un complex hranitor. Inainte de a se aplica are nevoie de un strat de protectie pentru unghie si unul de aderare mai buna pentru oja in sine. Cu vitamina A aceasta substanta iti garanteaza unghii mai rezistente.

Oja semipermanenta nu afecteaza unghiile. Orice femeie trebuie sa stie asta. Un look impecabil obtinut tot la salon caci oja are nevoie de o lampa in procesul ei de aplicare. Insa nimic care sa iti incurce planurile. Din timpul pe care il dedicai vizitelor la salon vei reduce semnificativ insa fara rabat de calitate. Si tot in numele tau pentru ca poti fi activa si fara sa iti limitezi modul in care faci lucrurile.

Mai increzatoare in ceea ce faci, cu stil si unghii perfecte scopul oricarei femei de a impresiona se regaseste tot mai adesea in alegerea manichiurii cu oja semipermanenta. Si asta spune multe caci popularitatea metodei vine cu o serie de avantaje!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *