Atunci cand increderea in tine se pare ca este pe terminate este bine sa dai un refresh vietii tale si sa incepi sa iti concentrezi energie pe gasirea celor mai bune modalitati prin care iti poti recupera aceasta mica particica din tine care te ajuta sa te mentii pe linia de plutire a vietii.

Increderea in sine vine din prieteni si familie, vine din sprijinul si din iubirea acestora, vine din cuvinte de incurajare si din imbratisari placute si dragi.

Increderea in sine vine din activitati menite sa iti aduca fericirea, vine din nebunie si din implicarea in cat mai multe actiuni cu responsabilitate. De aceea este indicat sa te apuci de unele sporturi, sa mergi in excursii de aventuri si sa incerci sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum.

Increderea in sine vine din momentele in care comunici cu personalitatea ta. Desi pare putin ciudat, auto talk-ul este o buna modalitate de a-ti pune in ordine ideile, gandurile si obiectivele pentru viitor. Este bine sa ai un moment de comunicare cu tine insuti in care sa iti dezvalui si cele mai ascunse ganduri, dar cu voce tare.

Increderea in sine vine din citate de viata, din carti si romane citite, vine din invataturile altora si din ceea ce au explicat ei ca ar fi viata. Este o buna idee sa iti lipesti biletele cu citate preferate, cu motto-uri de viata si cu fraze din filme care sunt inspirationale pentru tine.

Increderea in sine vine din lucrurile pe care le iubesti si pentru care ar trebui sa aloci mai mult timp. Gandeste-te la o pasiune pe care o ai si la care ai renuntat pentru altceva, incat acum e cel mai bun moment sa o fructifici. Inceteaza din a mai inventa scuze ca nu ai timp sau ca nu poti si ia pas cu pas pasiunea pana cand reusesti ce ai planificat in urma cu multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *