ieseanul

Cuvintele se pare ca sunt cele mai putin importante elemente ale comunicarii dintre noi. Limbajul corporal, in schimb, se claseaza la un nivel mult mai mare decat orice alt tip de truc prin care doresti sa exprimi ceva anume. Limbajul corporal ne ajuta sa identificam diferentele dintre adevar si minciuna. Daca nici tu macar nu vei crede ceea ce spui, atunci si corpul tau va arata destul de nenatural.

Verbalul si nonverbalul

Asadar, mesajele verbale pe care le transmiti si limbajul trupesc trebuie sa fie in concordanta perfecta. Daca un limbaj al trupului este slab iar mesajul transmis verbal este puternic, ceea ce vei dori sa transmiti nu va fi deloc credibil. De asemenea, acest limbaj corporal ajunge sa ne defineasca si ca persoane, sa defineasca felul in care ne percepem pe noi insine.

Simpla schimbare a pozitiei corpului afecteaza felul in care te vei simti si, de asemenea, si felul in care te vor vedea cei din jur. Chiar daca nu pari atat de increzator in tine, comporta-te, cel putin, ca si cum ai fi. Actioneaza ca atare si cei din jur vor descoperi in tine un om puternic si plin de speranta. Cu totii stim ca mintile noastre ne pot schimba si trupurile. O persoana care se va simti nesigura pe sine, se va strange, aducand bratele in fata si miscorandu-si pozitia corpului.

Ieseanul.eu – te invata despre utilizarea limbajului corpului ca un profesionist

Pe de alta parte, atunci cand ne simtim puternici si gata de a darama munti, pozitia corpului nostru este in expansiune. Asadar, atunci cand nu ne simtim prea stapani pe o situatie, insa ne dorim sa nu dam asta de inteles, am putea sa ne folosim de miscarea trupului si de mimica pentru a da impresia de putere si incredere in noi.

Unde pot spune ca am aflat toate aceste informatii minunate si multe altele de actualitate? Intrand pe blogul Ieseanul.eu, care vine in fiecare zi cu stiri la proaspat, cu noutati interesante si cu categorii de postari dintre cele mai diverse. Recomand a citi si a te abona la acest blog pentru ca se merita sa fii informat despre tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *