Romanul este muncitor si izbuteste cum poate in orice situatie s-ar afla. Nu se lasa mai prejos cand vine vorba de a pune bazele unei afaceri. Multi cred ca tine de noroc sau de posibilitati financiare insa dincolo de aceste aspecte tine de un plan de afacere. Tine de creativitate si o minte stralucita pentru ca in cele din urma sa insemne un punct nou pe piata. 

Planul de viitor si planul de afacere

In primul rand sa fii propriul sef inseamna sa iti faci viata asa cum iti place. Daca sa lucrezi pentru altii nu suna ideal atunci incerci sa iei fraiele unei afaceri. Domeniul ales tine poate si de ceea ce stii caci nu vei incepe o afacere fara sa ai un minim de cunostinte despre domeniul in cauza. Se spune ca meseria nu se invata ci se fura, totusi conteaza sa fi lucrat in aceasta arie. Desi vei avea de invatat toata viata inceputul trebuie sa fie marcat de o baza de cunostinte.

Ce plan ai? Ce poate fi rentabil in zilele noastre? Unii ar spune ca este avantajos sa investesti in aur si in pamant. Nici acestea nu sunt domenii la care sa te rezumi. Altii se intorc la baze pana la urma caci in lumea moderna, poate paradoxal insa adevarat, incepem sa apreciem din ce in ce mai mult ce inseamna naturalul, viata pura de la tara si implicit tot ce tine de asta, de la produse la turism in acest sens. Oricum ar fi conteaza sa inspectezi piata si sa aduci ceva mai mult decat aduc altii. Daca produsele bio au acaparat piata asta nu inseamna ca nu mai exista domeniu de explorare.

Planul de afacere pe care il cauti este poate mai aproape decat crezi. Este poate exact ceea ce faci deja sau ceea ce iti implineste un vis. Sa faci o pensiune, sa infiintezi o scoala de echitatie, sa faci un colt de rai in mijlocul naturii cand esti in cautare de o evadare din oras. Cu siguranta sunt mii altii care vor face la fel.

www.cilv.ro are o sumedenie de idei. Te sprijina in ceea ce intentionezi sa faci, iti aduce ceva nou, iti prezinta noi domenii si te inspira. Pentru ca primul pas pe care ar trebui sa il faci este sa inspectezi piata si  mai cu seama sa te informezi nu ezita sa cercetezi tot ceea ce te-ar putea ajuta sa pui bazele unui viitor altfel, unui viitor in care planul tau de afacere da roade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *