Citeam pe internet diferite pareri, care se refera la un nou update de la google. In proportie de 10% dintre site-uri, au fost actualizate si ca pagerank, nu inteleg de ce doar atat de putine, si vreau sa va spun ca nu multe de ele au dat inapoi, ci au crescut. Astia de la google, nu se mai satura de tampenii destea de update-uri, care ne afecteaza atat de mult, pe noi webmasterii. Eu sunt de parere ca trebuia sa se faca doar un algoritm, nu atat de multe, si cu nume destea de tot %%%%%%, cu nume de „pantera” nu mai stiu ce animale, asta chiar este bataie de joc, laso dracului de treaba.

Majoritatea site-urilor au scazut, ori ca nu aveau postare in fiecare zi, ori ca detineau continut spam. Cauza este ca multi dintre webmasteri nu s-au implicat in promovarea blog-urilor sau a site-urilor lor, iar promovarea care a fost facuta prea intens, atat prin directoare web cat si prin advertoriale, au afectat drastic metoda asta de promovare pe care multi dintre voi au practicat-o.

Acum, ca sa reveniti la cum erati inainte, ar trebui sa faceti o pauza, cu toate ca exista posibilitatea ca site-urile voastre sa scada si mai mult, dar trebuie sa faceti asta si sa le lasati putin fara sa mai faceti nimic poate chiar si cateva luni. Cand observati ca blog-ul vostru incepe sa isi revina, atat la vizite cat si la indexari, puteti sa va puneti iar pe treaba, si sa nu mai repetati problema care ati facut-o atunci. Continutul unic de calitate, si articolele de minim 500 cuvinte, care continut sau nu, link-uri cu autoritate foarte mare, pagerank mare si puternic. Ca de exemplu eu am ales sa pun link pe cuvantul cheie Google, cu link direct catre cei de la google. Pentru mine unul este important sa nu fac greseli atunci cand vine vorba despre promovare, optimizare de tip seo, pentru ca eu cu asta ma ocup, si odata ce un client nu este multumit, intreaga mea cariera se mai sfarseste. Eu doresc ca fiecare client al meu sa fie multumit, iar in momentul in care unul nu este multumit, ori sa ii dau banii inapoi, sau sa ii fac ceva in plus ca sa fie multumit.

Cica nu poti multumi pe toata lumea, dar eu sunt de parere ca poti. Odata ce vi cu fel de fel de oferte, si de preturi foarte bune, eu zic ca poti sa faci in asa fel incat sa ii multumesti pe toti. In domeniul seo nu este de glumit, si odata ce nu te mai implici risti sa o iei in brate si la propriu si la figurat.

Asa ca oameni buni, ocupati-va de blog-urile voastre, si lasati vorba ca nu am timp, ca 5 minute pe zi, poti sa iti dedici sa scri un articol, sau macar sa il iei de la cineva, ca tot reprezinta un 10%. Atat pentru astazi, va multumesc pentru atentie ! Pentru ale articole de seo vizitati categoria Optimizare seo.

2 comentarii la „Un nou Update de la domnul Google”
  1. Update-uri se fac mereu , trebuie doar sa ai timp sa le si observi :)
    Oricum in ziua de astazi e foarte greu sa stii cum sa mai urci un site pe metode white hat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *