Categorii
Retail

Ultimele modele de iPhone sunt la jumătate de preț, doar pe yzzy.ro

În lumea agitată în care trăim resursele pe care le consumăm par să fie nelimitate dar, de fapt, ele totuși au o limită după care fie se uzează, fie expiră. Vorbim aici de alimente, produse de îngrijire, îmbrăcăminte sau obiectele de care ne folosim zilnic: frigider, televizor, tabletă sau telefon. Mai ales acestea din urmă sunt printre cele mai fragile, deoarece luăm contact zilnic cu ele, iar folosirea îndelungată are efecte asupra lor. În plus, mai tot timpul apar modele noi de telefoane sau iPhone-uri care de care mai tentante și avem tendința să le cumpărăm imediat.

Cum poți să vinzi sau să cumperi telefoane la preț avantajos detalii in acest articol vei descoperi.

Cum să îți cumperi un iPhone cu bani puțini

Toată lumea știe că unele gadgeturi la modă costă o căruță de bani și nu oricine și le poate permite. Vorbim aici în special de adolescenții care vor să fie la modă printre colegii lor cu ultimul model de telefon. Poate nu mulți sunt la curent cu faptul că își pot procura de aici ultimele modele de iPhone la prețuri mai mult decât accesibile, chiar la jumătate de preț față de cele noi.

Da, și telefoanele se pot refolosi, iar specialiștii de la echipa Yzzy fac o treabă minunată cu diverse modele de telefoane mobile la mâna a doua pe care le pun la vânzare în magazinul online – vezi pe site-ul Yzzy.ro.

Aici se găsește o gamă largă de iPhone-uri modele variate, cu diverse întrebuințări și cu o mare capacitate de stocare a datelor. Se pot alege chiar și culori care ies în evidență, cum ar fi roz auriu, albastru sau roșu.

Telefoanele sunt deblocate, libere de rețea și pot fi achiziționate și în rate. Apple, Samsung și Huawei sunt unele dintre cele mai des achiziționate modele.

Platforma Yzzy, la dispoziția celor care vând sau cumpără telefoane

Pentru a economisi timpul celor care doresc să cumpere sau să vândă telefoane pe platforma Yzzy, fiecare etapă este explicată în amănunt, în așa fel încât oricine poate înțelege cum se desfășoară procesul de vânzare sau cel de cumpărare. Totul este transparent și de aici toată lumea are de câștigat.

Telefoanele sunt verificate atent și la vânzare și la cumpărare, nu se acceptă cele furate, de altminteri acest lucru poate fi verificat ușor cu ajutorul butonului de pe site special conceput în acest scop. Ne referim aici la codul IMEI. Livrarea este gratuită, se face în cel mult 24 de ore, iar returul este de asemenea gratuit, timp de 14 zile.

Fără timp pierdut sau discuții inutile, procesul de vânzare sau cumpărare este mult simplificat pe site-ul Yzzy.

Verificarea unui telefon se face în detaliu, fără a omite nimic

Echipa de la Yzzy verifică minuțios fiecare telefon înainte de a fi pus la vânzare. Astfel, telefonul trece prin cel puțin 30 de criterii de verificare pentru a putea fi declarat vandabil. Dacă este original, dacă display-ul funcționează, dacă starea de sănătate a bateriei este mai bună de 80% și multe alte teste, inclusiv cel estetic, totul este luat în considerare.

Pentru cei interesați găsiți toate aceste criterii și stările telefonului explicate pe pagina oficială.

Contact: contact@yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *