Daca detii un site sau un blog si intentia ta este sa il aduci cat mai sus in topul cautarilor trebuie sa te asiguri din punct de vedere SEO. Autoritatea in pagina este unul din aspectele care sa te intereseze, ceea ce tine de probabilitatea ca pagina din site-ul tau sa fie gasita mai usor in motoarele de cautare. Ce este important de stiut se refera la faptul ca autoritatea tine de paginile in site si nu de site-ul in sine.

In incercarea de a creste autoritatea paginii trebuie sa tii cont de:

  1. Continutul unic. Ai nevoie de informatii utile, fresh. Google va tine cont de un continut actualizat frecvent si care sa conteze pentru utilizator. E ca si cand ai vorbi direct si ai explica pe intelesul tuturor. Unii au facut abuz de cuvintele cheie in incercarea de a-si asigura o pozitie mai mare in motoarele de cautare insa ce se intampla gresit cu astfel de site-uri este ca nu ofera continutul care sa se indrepte spre utilizator si nu mai tine cont de regula calitatii. Pastreaza-ti linia de plutire prin postari constante si mereu originale.
  2. Link-urile catre pagina ta conteaza de asemenea. Si de vreme ce ai un continut bun si ai ceva de spus consumatorii de internet se vor intoarce la pagina ta, se vor fideliza. Nu este un lucru usor insa cert este ca te ajuta.
  3. Imaginile. Mai nou motoarele de cautare pun accent si pe imagini pentru ca s-a imbunatatit o astfel de cautare. Astfel fii atent sa incluzi fotografii edificatoare conform textului scris. Insa nu este de ajuns; pentru a fi sigur ca imaginile se vor gasi in categoria corespunzatoare unui segment de interes adauga si un text descriptiv.

Principii aparent usoare insa de efect urmand acesti pasi iti poti creste autoritatea paginii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *