Se spune ca pentru a preveni boala ar trebui sa tii cont de un supliment pentru a stimula imunitatea. Ai nevoie de dieta echilibrata si de grija zi de zi pentru a te imbraca corespunzator cu vremea. Insa constati ca nu este de ajuns sa faci asta. Descopera cum lucruri banale spre exemplu pot fi cele care fac o mare diferenta:

  1. Stiai ca dezinfectarea manilor nu este de ajuns? Sunt acele geluri speciale pe care sa le poti folosi oricand fara sa mai fie nevoie sa te speli pe maini. Surpriza insa; ai putea deveni se pare imun la anumiti virusi si mai mult decat atat aceste geluri ar putea fi chiar si fara rost daca nu au in compozitia lor cel putin 60% alcool care sa actioneze corect asupra microbilor.
  2. Somnul cel dulce. Ai nevoie de 8 ore de somn insa in cazul femeilor se pare chiar 9 ore ar fi ideal pentru a tine cont de sanatatea ta in general. Asadar, cand nu oferi suficienta odihna organismului acesta se simte slabit si imunitatea sa scade, ceea ce ii ofera riscul de a deveni mai slab in fata unor boli.
  3. Dulcele pe care il consumi. Sa servesti un desert este completarea la o masa insa cu siguranta ca nu te-ai gandit si la varianta de exces. Ce legatura sa fie intre zahar si imunitate? Se pare ca nivelul de zahar este cel care dicteaza in ce masura imunitatea este sau nu la cote satisfacatoare. De fiecare data cand consumi ceva dulce organismul tau are parte de un soc practic astfel ca sansa unui virus acum este.
  4. Rutina de spalat este si ea cea care sa indice in ce masura faci fata cu brio nevoii de a elimina virusii. Daca speli la temperaturi mici sub 40 de grade spre exemplu sunt sanse mari sa te infectezi rapid de la cei din jur spre exemplu, cu un virus ce va persista pentru ca nu se distruge la spalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *