nuntaalexveleasianamaria6_1370881801_21448100

Termenul limita a expirat, iar artistul pare sa fi luat hotararea decisiva: va rupe casnicia cu Ana, scrie ADPM.com. 

Multi au crezut ca sunt sanse mari de impacare crezand ca fiorii dragostei pentru Antonia s-au mai domolit.

„Ana i-a fost alaturi pe vremea cand el nu era chiar atat de cunoscut publicului si nu avea asa de mare succes si posibilitati financiare. Acum, cand pasiunea pentru Antonia s-a mai linistit, el a descoperit ca inca se simte legat de Ana. Nu ii este usor sa isi schimbe viata de pe o zi pe alta si mai mult ca sigur ca de-asta intarzie procedurile de divort. Oricum, Alex este un om bun si nu vrea sa o vada pe Ana suferind”, declara recent o sursa din apropierea lor.

Sursa : WOWBIZ.RO

Acum ca sa fiu sincer astia din presa nici nu mai stiu ce sa scrie. Observ ca multa lume este interesata de acesti oameni, asa ca va pun si voua la dispozitie aceasta stire. Personal nu stiu ce sa cred, dar mie unul nu imi expira incredere Alex Velea, eu il vad o persoana care umbla dupa fete, multe fane care deabia asteapta sa fie in preajma lui si sa ii faca toate poftele. Asta este parerea mea personala, acum realitatea poate fi alta. Ce sa mai zic… este o mare confuzie in randul celor doi ( trei ), dar observ ca nu vor sa spuna exact despre ce este vorba. Posibil chiar si Ana sa il fi inselat pe Velea, orice este posibil. Fie la ei acolo si personal va spun sa aveti grija de iubitele voastra, si sa nu ajungeti vedete :)) ca sa fiti si voi asa. 

3 comentarii la „Termenul de împăcare a expirat. Alex Velea va divorţa”
  1. Sursa : WOWBIZ.RO  are dreptate, sa nu luam concluzii pripite si ca sa fiu sincer nu ma intereseaza, daca o sa se termine cu bine, bine , daca nu, nu. Am patit-o si eu cu femeile, credeti-ma.Spunand urmatoarele : FEMEIA, FEMEIA, ce adanc mister, nici cand nu poti sa il dezlegi si dimineata te trezesti robul ei pentru o viata, dar nu poti trai fara ea, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *