sursa: liveinvitation.com

Mai e putin pana la momentul pe care le-ai asteptat toata viata: nunta ta. Ai ales deja rochia, verighetele, aranjamentele pentru nunta, biserica la care va avea loc ceremonia, sala de petreceri etc. Dar, in pregatirile dinaintea nuntii este posibil sa uiti o serie de lucruri importante, cum ar fi invitatiile de nunta.

De fapt, invitatiile de nunta reprezinta unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont neaparat la nunta, deoarece, prin intermediul acestora, oaspetii tai isi vor face o parere asupra evenimentului tau. Cu totii stim ca prima impresie conteaza extrem de mult, astfel ca odata ce aloci timp dar si efort in alegerea invitatiei perfecte, oaspetii tai se vor bucura si vor dori sa fie alaturi de tine in aceasta zi magica.

sursa: bp.blogspot.com

Cu alte cuvinte, invitatia de nunta inseamna pentru tine construirea anticiparii oaspetilor tai, pe aceasta cale asigurandu-te ca ziua ta cea mare va fi tinuta mult timp inainte.

Cum se alege invitatia de nunta?

Alegerea invitatiei de nunta trebuie sa fie, in primul rand, informativa- adica, aici trebuie sa treci toate datele, care sa ii ajute pe invitati sa isi aduca aminte despre cine este vorba, dar si unde va avea loc evenimentul. In primul rand, vei trece numele tau si viitorului sot, numele parintilor vostri, numele nasilor de cununie, ora si locatia bisericii unde va avea loc ceremonia, dar si date de localizare privind sala de petrecere (pentru ca oaspetii sa te gaseasca mai usor, poti trece o serie de informatii utile- de exemplu: biserica se afla in apropiere de X, vis-a-vis de Y etc.)

sursa: theweddingspecialists.net

Insa, pe langa informatiile pe care le asezi in invitatie, trebuie sa tii cont si de aspectul pe care invitatia il va avea. Astfel, poti opta pentru o invitatie de tip brosura, scrisa pe alb si bine organizata; sau poti alege o invitatie in stil papirus, una haioasa etc.

Ce trebuie sa stii inainte de a da comanda de invitatii de nunta

Gandeste-te la urmatorul scenariu: invitatia ta tocmai a ajuns in cutia postala a unui oaspete. Poti sa iti imaginezi reactia sa atunci cand iti vor deschide plicul? Ei bine, invitatia este prima impresie a celei mai importante zile din viata ta si, de aceea, trebuie sa incluzi in ea tot ceea ce e necesar, astfel incat sa reflecti cu fidelitate stilul evenimentului.

sursa: bp.blogspot.com

Dar, inainte de a da comanda de invitatii, trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri:

  1. Stabileste-ti imaginea de ansamblu a zilei nuntii- include aici stilul evenimentului, gusturile personale- care vor fluctua in functie de tine si de partener.
  2. Gandeste-te daca vei dori o tema sau un simbol care sa fie semnificativ petrecerii;
  3. Hotaraste-te daca iti doresti un dresscode pe culori;
  4. Gandeste-te care e numarul maxim de invitatii pe care le vei trimite;
  5. Tine cont de buget.

Invitatiedenunta.ro: locul perfect unde vei gasi invitatia de nunta perfecta!

sursa: invitatiedenunta.ro

Din fericire, in mediul online vei gasi inspiratii sau orice alt lucru de ajutor, care te vor face sa te decizi asupra aspectului final al invitatiilor tale. Gaseste-ti invitatia ta de nunta doar pewww.invitatiedenunta.ro, unde vei avea ocazia sa consulti un catalog generos de invitatii de nunta, cu modele unice si la preturi ideale: colectia TBZ Glamour, colectia elegant, invitatii haioase, invitatii cu fluturi, colectia modern, invitatii papirus sau invitatii cu poza. In plus, tot la invitatiedenunta.ro vei gasi si alte accesorii pentru nunta, precum: sticla nunta, borcane marturii, plicuri de bani, cutii nunta si multe altele.

Blogger: Cristina M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *