Exact ca si alegerea oricarui alt furnizor, alegerea pentru servicii de gazduire web prezinta o importanta deosebita. Este acel furnizor ce reuseste sa sustina un site prin serviciile oferite, de la gazduire la garantia uptime-ului, la relatii cu clientii si la consultanta.

Cum se poate alege mai usor o companie care ofera gazduire web? Oferim in continuare cateva recomandari. In ziua de astazi oferta si in acest domeniu este foarte diversificata. Toti promit resurse nelimitate, suport tehnic si un uptime garantat de peste 99%, astfel decizia trebuie sa fie facuta in cunostinta de cauza, pentru a se evita eventualele neplaceri ulterioare.

Pretul este desigur un factor important. Ca si in alte situatii, nu tot timpul ieftin inseamna si bun. Suportul tehnic si consultanta costa, de aceea un serviciu de gazduire web mai ieftin poate sa nu fie varianta ideala.

Aria pe care compania de gazduire web este specializata prezinta de asemenea importanta. Solutiile oferite pentru afaceri incipiente sau in dezvoltare pot sa nu fie ideale pentru corporatii si companii mari. Din acest motiv este mai indicat sa se caute acele servicii dorite care sa satisfaca necesitatile.

Trebuie avut in vedere si ceea ce se doreste a fi realizat. Daca site-ul este un simplu blog, solutia poate fi una mai simpla, mai ieftina. Un pachet de servicii de gazduire web mai ieftin poate sa nu fie insa o solutie eficienta pentru un site de e-commerce, bogat in continut, videoclipuri si alte elemente media. In acest caz este nevoie de un pachet de servicii care sa includa mai mult spatiu, o latime de banda mai mare si suport tehnic extins.

Suportul tehnic este cel mai important, dupa parerea multora. In caz de nefunctionalitate a site-ului, trebuie sa existe o persoana cu care sa se poata vorbi, care sa remedieze problema sau cel putin sa o identifice. Astfel daca exista suport tehnic 24 ore din 24, 7 zile din 7, orice problema aparuta poate fi rapid remediata.

O alta modalitate simpla de a alege mai usor un serviciu de gazduire web este, pe langa analiza tuturor factorilor anteriori, verificarea review-urilor si testimonialelor oferite de alti clienti. Acestea sunt edificatoare in ceea ce priveste calitatea serviciilor, promptitudinea si remedierea eventualelor probleme.

In acest fel, orice companie, orice dezvoltator de afacere online, fie ea incipienta, in curs de dezvoltare, sau consolidata si cautand expansiune, poate sa aleaga mai usor un serviciu de gazduire web potrivit oricarei nevoi.

Un comentariu la „Solutii eficiente de gazduire web”
  1. Personal recomand simplenet pentru gazduire wordpress, sunt foarte multumit. Am avut inainte la hostway dar site-ul mi se incarca in timp aproape dublu.

    Mai pot recomanda si mxhost, hostvision si cam atat.

    Cat despre ghesi, numai pareri proaste am citit. Nu am riscat sa cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *