Categorii
Servicii

Slabiciune sau neincredere – cum se justifica alegerea de a colabora cu un detectiv

Pentru ca in ultimul timp pare ca numeroase persoane apeleaza la un detectiv pentru a afla diverse informatii ne punem intrebarea fireasca despre motivele care conduc spre astfel de decizii. De ce ajungi in acest context? Din neincrederea pe care o ai vis a vis de persoane, pentru ca este o modalitatea mai eficienta, colaborarea cu un detectiv a devenit o solutie pentru tot felul de situatii.

Detectivul afla pentru tine informatiile dorite

Munca unui detectiv poate fi cea de birou sau de cercetare si urmarire pe teren. Poate dura uneori si saptamani, poate implica deplasari diverse si timp de asteptare. Insa toate acestea sunt grija si treaba lui, nu a solicitantului. Asadar cel interesat de anumite informatii asteapta un raport de activitate si in termeni de maxima confidentialitate descopera adevarata situatie in care se afla.

Altfel spus, un detectiv particular Suceava sau ales din orice alt oras al tarii va lucra pentru tine, fara ca tu sa fii implicat. Are resurse si experienta sa actioneze astfel incat sa nu dea de banuit. Mai ales cand supravegheaza pe cineva, tinta lui nu trebuie sa isi dea seama. Suna ca in filme, insa in realitate pare ca este si mai complicat. Exista un cadru legal care impune drepturi si libertati, ce nu pot fi incalcate astfel ca un detectiv nu isi va indeplini misiunea prin a implementa camere de supraveghere sau microfoane in spatiile private ale celor pe care ii urmaresc.

Cine apeleaza la un detectiv si cand

In principal sunt cei care isi cauta adevarul dupa ce anumite banuieli i-au acaparat. Poate fi vorba de cei care isi doresc un raport despre conduita unui angajat sau care verifica informatiile din CV-ul acestuia. Poate fi vorba de cei care au nevoie de dovezi ale infidelitatii pentru un proces de divort sau care doresc confirmarea sau de ce nu infirmarea unei presupuse infidelitati. Nu in cele din urma poate fi vorba de cei care nu au incredere in cercurile in care se invart copiii lor si doresc sa cunoasca in amanunt ce face minorul cand pleaca de acasa si pana la intoarcere.

Exista o lunga lista de servicii oferite de detectivi. Spus pe scurt acesta isi ofera serviciile pentru a afla adevarul, oricare ar fi acesta. Va face totul cu discretie, ceea ce nu afecteaza imaginea solicitantului. Iar probele sunt desigur de necontestat.

Cat despre timpul potrivit pentru o astfel de decizie nu se poate spune daca exista un reper. De cele mai multe ori cei care solicita o astfel de colaborare au asteptat ca timpul sa le dovedeasca o banuiala, insa asteptarea nu a fost cu efect. Sunt cei care au motive serioase pentru care cauta sprijin la un detectiv. In plus, banuiesc deja anumite lucruri si au nevoie si de siuguranta unei decizii viitoare, pe baza a ceea ce este real sau nu.

Scutiti de situatii jenante si de a face pe cont propriu o oarecare cercetare, scutiti de chinul de a urmari ca in filme pe cineva, solicitantii vad in detectivul particular o solutie mai eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.