Omul a cautat mereu o maniera prin care sa isi faciliteze treaba. Asta duce pana la urma la evolutie, astfel ca si atunci cand vine vorba  de lucruri ce tin de amenajare ne dorim un stil modern, avansat si avantajos. Din aceasta categorie se numara si ofertele de la Pavconsult; pavelele pentru curti si gradini de la Pavconsult sunt in masura sa ofere o noua imagine spatiului cat si o serie de avantaje din punct de vedere al modului de exploatare a acestuia.

De ce sa alegi pavele

O intrebare fireasca ar fi de ce sa alegi pavelele pentru zona de curte, gradina, alee de langa casa. Raspunsul ar fi unul simplu si anume ai nevoie de un material care sa acopere denivelarile, ai nevoie de o suprafata care sa te ajute sa eviti acumularile de apa care la randul lor inseamna sa mentina pamantul ud si sa faca drumul impracticabil sau tot mai dificil de parcurs.

Pavelele pot delimita anumite spatii astfel incat curtea casei sa fie tot mai organizata. Spre exemplu spatiul verde se poate detasa de zona pe care se poate circula, zona florilor decorative se pot separa de spatiul disponibil pentru a face un gratar sau a avea acces spre piscina. De la caz la caz, pavelele pot fi cele care traseaza foarte bine limite de circulat in curte, fara a afecta alte zone din jur.

Ca si avantaje, astfel de pavele sunt create intr-un mod care sa le faca rezistente pe termen lung. Nu crapa, nu sunt afectate de intemperii, dat fiind ca pe suprafata lor se depune zapada, gheata, apa, soarele bate cu putere. Sa nu uitam ca acestea sunt proiectate cat sa actioneze si ca suprafata de siguranta, deci nu vei aluneca sau nu iti va patina masina pe suprafata acestora.

Odata montate, acestea nu nu au nevoie de intretinere, poate doar de o mica atentie a modului in care verdeata le inconjoara sau rasare printre bucati de pavele in cazul in care nu au fost montate corespunzator. Simple, texturate, de tip retea sau in diverse forme de inspiratie geometrica sau nu, pavelele se pot alege dintr-o gama larga de sortimente. Asta tine si de gust si de o alegere personala insa care sa se adapteze stilului curtii unde se vor monta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *