panou radiant

Pentru ca o locuinta sa functioneze optim trebuie sa dispuna de o incalzire ce satisface nevoile proprietarului. Alegerea unui sistem ce da randament raportat la suprafata acesteia nu este cea mai usoara misiune. Trebuie luati in vedere anumiti parametri atunci cand decidem ce se potriveste casei noastre – costuri, tip de cladire, factori de poluare sau in ce masura sistemul de incalzire este zgomotos, perturba linistea, compromite confortul etc.

ElectricSun reprezinta un reper pentru publicul roman larg in materie de incalzire, produsele brandului constand in panouri radiante cu infrarosu. Avantajul pe care il au pe piata de profil este datorat randamentului, eficientei de incalzire, iar costurile sunt rezonabile si justificate. Tot ceea ce tine de incalzire electrica, cea care e cea mai recomandata pentru locuinta, se gaseste pe Ecojoy.ro.

O alegere inteleapta e atunci cand optati pentru incalzire electrica de la ElectricSun. Gama de produse este una diversificata pentru a se putea plia pe orice tip de locuinta.

Panourile radiante de la ElectricSun – un bun necesar oricarui camin

Pentru a va putea bucura de razele soarelui direct in locuinta voastra, panourile radiante de la ElectricSun sunt concepute in asa fel incat sa ofere optimul de caldura dorit. Acestea fuctioneaza cu radiatii infrarosii. Nu sufla aer cald, ci incalzesc corpurile, uniform, rapid si natural.

Din punct de vedere al aspectului, astfel de panouri sunt usor de integrat in designul interior. Pozitionate pe tavan, acestea nu incomodeaza cu nimic, nici fizic, nici estetic, cum se intampla in cazul radiatoarelor, a clasicelor calorifere. Intr-o nota comparativa privind eficienta unui sistem de incalzire electric si oricare alt tip, specialistii de la Ecojoy mentioneaza ca in cazul panourilor radiante exista un consum de pana la 50% mai mic.

In plus, incalzirea cu ajutorul unor panouri de acest gen are loc in timp scurt, in cateva minute se resimte starea de confort termic. Un alt avantaj important pe care il au sistemele de incalzire de la ElectricSun se refera la costuri. Investitia intr-un panou radiant se face doar o data la 25 de ani, iar garantia eficientei pe acest termen indelungat este testata. Costurile ce tin de service sunt zero la panourile radiante de la ElectricSun. Reviziile sau alte cheltuieli de mentenanta, griji constante in cazul celor care detin centrale termice spre exemplu, nu exista in cazul celor care detin un sistem modern de incalzire electrica, respectiv panouri ElectricSun.

Costuri de achizitie

Pentru a  determina costurile exacte sunt parametri de avut in vedere. Panoul trebuie sa aiba dimensiuni potrivite camerei unde va fi amplasat, sa aiba randament conform cu suprafata ce trebuie incalzita, in functie de inaltimea incaperii, mai mare sau mai mica de 3 mm. Totusi nu uitam ca rentabilitatea costului se refera de fapt si la investitia facuta o singura data si care asigura pe termen lung confort termic, cu durata lunga de viata.

Intreaba specialistii ce panou se potriveste incaperilor din casa ta! Verifica si pagina oficiala, ecojoy.ro, pentru detalii privind atat produsele, cat si metodele de plata si livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *