Daca media nu ar fi cu ochii pe cei care au fost greu incercati de dezastrul aviatic petrecut in Apuseni poate ca nu am sti mare lucru despre viata de medic si de om care se pune in slujba altor oameni prin multiplele prelevari de organe ce se realizeaza. Radu Zamfir, unul din medicii parte din echipajul ce s-a prabusit, si-a reluat activitatea de medic in adevaratul sens al cuvantului. Unul din cei mai fericiti poate pentru ca nu a suferit leziuni grave.

Si viata merge mai departe este lectia ce o primim de la acesta. Daca mai ieri nici nu putea vorbi despre ce se intamplase acum s-a intors acolo unde ii este locul, acolo unde stie cel mai bine ce are de facut. A participat din nou la o prelevare de organe, moment ce a bucurat pe toata lumea. Nu numai pentru ca este un medic bun ci si pentru faptul ca merge mai departe. Insa trauma psihica nu o va sterge nimeni.

Un alt medic din aceeasi echipa declara propriile amintiri din ziua neagra. Daca pe moment nimic nu se lega acum amintirile se deslusesc clar si bantuie. Cum a murit biata Aura, ce s-a intamplat imediat dupa impact, cum s-au desfasurat cautarile si cum sau de ce s-a intamplat in acest ritm.

Una peste alta cel mai fericit dintre toti, desi darul vietii pentru toti este din start o fericire fara egal, Radu, s-a intors acolo unde cu siguranta visa sa ajunga cat mai repede. Terapia prin munca este si ea benefica pentru ca te mentine la un nivel de atentie care sa te distraga de la cele mai triste amintiri. Si viata merge mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *