Si barbatii au temerile lor, oricat de putin masculin ar suna asta. Sunt si ei pe o oarecare lungime de unda cu femeile desi nu admit asta. Stii acea melodie cu „si barbatii plang cateodata”? Ei bine se pare ca adevarul iese la iveala mai repede decat se asteaptau unii. Aviz reprezentantelor de ordin feminin: nu este o maniera de a lovi intens in masculinitate!

Desi femeile se uita cel mai adesea in oglinda si isi vad anumite forme ale corpului, bifand ceea ce nu le place se pare ca 14% din randul barbatilor isi vad complexul nasului. Acestia sunt ingrijorati cu privire la forma pe care o are nasul lor. Un pic mai mult si mai bine spus 18% dintre barbati au o problema cu privire la pilozitatea lor. Pe aceeasi lungime de unda se afla si procentul celor care au o alta nemultumire, de data aceasta referitoare la ceea ce inseamna inaltimea, uneori considerandu-se a fi mai inalti sau prea scunzi.

In timp, exista sanse ca 28% dintre barbati cred ca tine de problema tenului si anume ridurile care apar sunt marea lor problema. Marea problema insa o reprezinta ceea ce tine de calvitie, ceea ce tot in timp apare, ceea ce face sa fie un rezultat al trecerii timpului. Unii se tem pentru ceea ce urmeaza sa se intample cand apar primele semne insa mai grav este cand deja o patesc si mai cu seama la varste fragede.

Nici nu ai ghici insa care este marea temere a unui barbat. De data aceasta tine de burta de bere, clasica lor problema. Cu cat servesc mai multa bere cu atat par mai burtosi. Desigur, aceasta problema are mai multe cauze insa ei asociaza cu un consum de bere.

Alte temeri ale barbatilor se numara printre aspectul pectoralilor lor sau a aripioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *