Daca din interior nivelul de imunitate este unul scazut atunci sunt cu mult mai putine sanse ca orice ai face sa poti sa stai departe de diverse boli. Este cert ca de aici porneste totul insa ce nu constientizam la timp este ca efortul de a ne feri de boli de a preveni totul pana  la a trata intervine cand inca nu sunt nici semne incipiente de boala.

Intr-o oarecare masura este atat de simplu sa controlam totul cand ceea ce mancan devine sursa proprie de vitamine, minerale si control asupra modului in care oferim organismului cele necesare pentru a functiona optim. Iata cateva reguli simple insa de efect:

  • Consuma usturoi pe cat de des posibil. Aceasta poate preveni dezvoltarea unor boli de genul celor cardiovasculare chiar cu 30%. Si daca pana acum stiai ca acesta poate preveni unele raceli nu ai gresit cu nimic asa ca fa tot posibilul si consuma cat mai mult.
  • Viata lunga ne dorim asa ca ciocolata servim. Suna a slogan de copii insa in realitate se pare ca studiile pot confirma ca acem ceva mai multe sanse la o viata mai lunga daca facem din consumul de ciocolata o obisnuinta.
  • Micul dejun servit dimineata este prima masa care aduce numeroase beneficii. In numele acestei nevoi tine cont ca ai mai mult de 44% sanse de a evita sa te confrunti cu diabet. Asa ca gandind ca arderile sunt mai rapide poti chiar sa tge bucuri de orice tip de masa la prima ora a diminetii.
  • Se spune ca a-ti face siesta nu este numai un moft ci pur si simplu o modalitate de a cauta un echilibru al corpului. Asadar, daca tii cont de siesta ta ai cu 20% mai multe sanse de a invata mai repede si mai eficace. In plus te ajuta sa tii sub control efectele negative precum cele provenite de la stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *