Cand vorbim despre marea problema a adolescentilor, ne referim in primul rand la sex, droguri si tutun. Ar trebui sa ne gandim putin la aceste lucruri si sa ne dam seama ca ce se intampla in momentul de fata nu este deloc bine, trebuie sa facem tot posibilul pentru a ajunge la un rezultat cat mai bun, pentru ca in situatia de fata tinerii vor ajunge sa o faca si la 12 ani. Stati, ca deja au inceput de la aceasta varsta, lucru care mie personal mi se pare o mare tampenie. Am mai scris si pe alte blog-uri despre aceasta tema si chiar voi scrie pe fiecare blog, poate vede un parinte aceste articole si isi va da seama la ce riscuri se expune cu copilul lui.

Adolescentii cand ajung la o varsta sunt tentati sa incerce lucruri noi, pentru ca spun ei este cel mai frumos lucru din viata lor cand se drogheaza sau fac sex. Stand putin pe internet am gasit site-ul we vibe 4 care comercializeaza vibratoare ce se folosesc in timpul actului sexual. Ce sa mai spun, de-a lungul timpului s-au inventat tot felul de lucruri, am auzit despre asta de la niste colegi, dar nu ma asteptam sa gasesc pe internet. Este putin cam iesit din comun sa faci sex si sa isi pui acel vibrator, dar fiecare cum stie, cu placerea si senzatia lui. Am ajuns la concluzia ca acesti tineri trebuie educati de la o varsta foarte mica, pentru ca pot ajunge la varsta adolescentei 15-18 ani chiar sa faca tot felul de prostii, chiar si furt.

Zilele trecute citeam pe internet cum tinerele fac sex in liceu si considera ele ca sunt apreciate mai mult, dar nu ele nu stiu ca in momentul ala nimeni nu o mai vede cu ochi buni, vor doar sa o faca si ei si nimic mai mult. De cele mai multe ori fetele, cat si barbatii isi dau seama doar cand ajung in faptul implinit. De exemplu o fata se prostitueaza si ajunge la un moment dat sa se plictiseasca si sa vrea sa isi intemeieze o familie. Sunt sanse sub 50% sa faca asta, din cauza trecutului. Un barbat adevarat, care doreste o familie niciodata nu va intra in legatura cu o prostituata, care nu vrea decat sa si-o traga.

Vorbim despre sexul in randul adolescentilor, iar parerea mea ar fi ca parintii trebuie sa fie mult mai atenti in zilele astea, pentru ca sunt tot felul de nenorociri.

Un comentariu la „Sexul in randul adolescentilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *