BREAKING NEWS

Serviciile Cosmote

10    Diverse  CoStinel

Merită nota 10! Pe dracu !
Acum 2 săptămâni mi-am activat o extraopțiune ce conține 75 de mb trafic pe internet pentru a fi mai usor sa țin legatura cu unele persoane în timp ce sunt pe drum.
Pentru a putea umbla pe internet îmi trebuiesc niște banale setări și pentru a seta telefonul prima dată am cerut ajutorul băieților de pe grupul de Android de pe facebook.
Mi-au dat băieții tot felul de setări dar degeaba. M-am lăsat bătut să mai încerc tot ce mi-au dat ei și am zis să sun la Relații cu Clinți. Am sunat la ei și mi-a răspuns un domn care mi-a zis că telefonul meu nu este compatibil cu setările automate și trebuie sa intru pe siteul lor pentru a lua setarile. I-am explicat și domnului că am încercat setarile și nu au funcționat. El ma sfătuit să mă duc la o reprezentanță COSMOTE și să îmi fie configurat telefonul de acei „profesioniști”.
Zis și facut.
Am fost ieri împreună cu fratele meu la Internity și domnul de acolo era ocupat, super ocupat și mi-a dat un pliant cu setările și îi zic ca le am și eu pe acestea, și nu îmi funcționează.
Și pe urmă îmi spune că după cum se poate observa el este ocupat momentan și să revin peste o ora.
Ăi mulțumesc și ies din magazin. La 10 metri alt magazin, de data aceasta un Germanos. Intru acolo și era o domnișoară și îi spun că doresc și eu setările de internet pentru telefonul meu.
Domnișoara îmi răspunde clar și la obiect : Eu îți pot oferi setările dar nu ți-l pot configura pentru că nu am facut asta niciodata în viața mea, nu am experiența necesară !
Acum rămâne să ma duc maine din nou tot la acel domn sperând că de această dată să nu mai fie ocupat.
Mă gândesc să sun din nou la cei de la cosmote și să le mulțumesc pentru serviciile oferite.
Acum nu știu dacă e din telefonul meu sau nu… dar știu că nu sunt singurul care are această problemă.

PS: Dețin un Samsung Galaxy FIT – Serviciul de internet este broadband din câte am înțeles de la acel reprezentant.

« »
10 Comments

  Bogdan

  24/04/2012 at 15:16

  vodafone ruleaza bine la capitolul net. si la serviciile de voce. la tot… e mai scump, intr-adevar, dar nu te incurci

  Marinica Andrei

  24/04/2012 at 15:16

  Deci tu întrebai de nebun pe Grupul Android de setările pentru internet de la Cosmote. :)) Nu ştiu dacă această problemă e întâlnită doar la Cosmote ci şi la alte reţele. De obicei suportul în România cam lasă de dorit…

  C.L.M.

  25/04/2012 at 15:16

  cu astia am avut si eu problema, pana la urma am sunat la relatii cu clientii si am rezolvat:)

  LoccoChicco

  25/04/2012 at 15:16

  Ma fratioare tu nu intelegi ? Reclama era simpla fa-ti abonament pentru asistenta tehnica :)) … Nu pe bune si maine o sa aiba treaba :))

  Marian

  26/04/2012 at 15:16

  Ar trebui sa iti mearga toate cele cu Samsung Galaxy FIT.
   

   CoStinel

   26/04/2012 at 15:16

   Exista doar un samsung galagy fit atat.

  Sebi

  26/04/2012 at 15:16

  Eu sunt cu Vodafone deci.. :)

  Laurentiu

  27/04/2012 at 15:16

  Eu iti recomand sa mergi pe Vodafone sau chiar Orange…au servicii de net mult mai ok, mai ales Orange…In schimb, Vodafone-ul mi se pare cel mai in regula la toate capitolele…probabil ca pretul este ceva mai piperat, insa au calitate, si asta conteaza de cele mai multe ori.

   CoStinel

   27/04/2012 at 15:16

   Detin si cartela Vodafone dar partea proasta e ca nu am prieteni pe vodafone si mi se pare o pierdere de bani si prieteni pentru a trece pe vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *