Femeile stiu cel mai bine ce inseamna impactul vizual. Frumusetea lor vine din interior insa si exteriorul este musai de ingrijit. Asa ca au nevoie mereu de modalitati prin care sa tina la distanta micile neplaceri. Desi nu este o problema noua, nevoia de epilare cunoaste in era moderna optiuni diverse si avansate.

Probleme vechi, metode noi. Indepartarea parului nedorit este grija cu care s-au tot confruntat femeile de-a lungul timpului. Si cu fiecare metoda gasita au considerat ca pot prelungi perioada necesara repetarii unei proceduri. Insa acum nimic nu se compara cu metoda de epilare definitiva. Se realizeaza si usor si este cu efecte imediate.

Epilarea definitiva se realizeaza cu ajutorul unui laser si nu implica durere. Asta pentru ca actiunea lui este de asa natura cat sa atace sa spunem la radacina firului de par, din interior. In mod repetat sesiunile de epilare definitiva fac ca firul de par sa fie afectat, sa nu mai aiba rezistenta, grosime si pigment asa ca incet incet se ajunge la disparitia lui. Insa e musai sa se tina cont de repetarea acestor sesiuni si de regulile ce se impun pentru moment. Asa ca ideal este sa se realizeze iarna cand pielea nu este expusa la soare si nu intervin nici alte necesitati de a purta haine cu pielea la vedere pentru o perioada.

Ideala pentru femei care isi doresc sa atinga un prag cat mai inalt in ceea ce priveste ingrijirea lor si aspectul fizic impecabil epilarea definitiva se adreseaza de fapt tuturor. Nu mai este o surpriza faptul ca si barbatii trec tot mai adesea pe la saloane de infrumusetare astfel ca si pentru acestia exista posibilitatea de a indeparta parul cu aceeasi metoda de laser.

Daca te-ai decis sa faci aces pas trebuie insa sa stabilesti mai intai de toate o sedinta de consult. Asa ca alege acel salon care iti pune la dispozitie un specialist in domeniu. Rolul acestei sedinte tine de nevoia de a stabili cate sedinte de terapie sunt necesare si la ce intensitate, totul adaptat nevoilor in functie de zona dorita a fi epilata.

Fara sa mai faci investitii repetate si dureroase epilarea definitiva iti aduce posibilitatea de a avea o piele fina si fara par nedorit pentru timp indelungat. Acesta este secretul frumusetii unei femei, gata sa isi etaleze cu mandrie picioarele sau orice alta zona a corpului sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *