Ce e cel mai grozav lucru la caini este ca intotdeauna au personalitati unice. Unii caini sunt foarte inteligenti, altii sunt incredibil de dragostosi, iar altii sunt pur si simplu niste nemernici. In acest fel, putem spune ca oamenii se aseamana unor caini. Lucruri ca rasa, dimensiuni sau aspect nu au nicio relevanta pe cat o are personalitatea fiecaruia. Se poate sa lucrezi cu oameni pe care ii respecti, oameni cu care nu te intelegi cine stie ce sau cu oameni care nu iti plac sub nicio forma. Biroul in care lucrezi este, cu siguranta, plin de oameni care au personalitati diferite.

Iata cateva rase de caini care s-ar putea sa-ti aminteasca de unii dintre colegii tai de munca:

Golden Retrever

Este colegul „pupincurist”. El este cel mai saritor coleg in momentul in care seful are nevoie de ceva, doar ca sa sara in ochii acestuia. Fie ca alearga dupa minge sau face sute de fotocopii doar pentru a-i face pe plac sefului, golden retriever este primul in linie care sare sa ajute.

Boxerul

Este tipul misterios care lucreaza intr-o anexa. Nu stii care este jobul lui exact si nici nu stii ce afaceri invarte. E linistit si intimidant, iar singurul moment in care ai reusit sa vorbesti cu el, intr-o pauza, ai descoperit ca este cu adevarat un coleg de treaba. Poate ca, in spatele unui piept mare si o fata suparata, el este defapt un coleg cool odata ce ajungi sa il cunosti mai bine. A-i putea sa ii dai o sansa.

Dachshund

Are un complex de Napoleon. Ii place sa o faca pe-a seful, chiar daca nu este mai sus decat niciun alt coleg de-al sau. Mereu „latra” la ceilati si le da indicatii cu privire la ceea ce au de facut fiind „responsabil” cu delegarea activitatilor celorlati. Acest lucru il face sa se simta mai bine.

Poodle-ul

Este colega pretentioasa. Se plimba dintr-o parte in alta si se asteapta ca toti colegii sa ii faca pe plac. Se crede ca ar fi mai buna decat sa faca o munca de birou printre hartii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *