Si am revenit pe blog, dupa o pauza de cateva luni. Adevarul este ca nu am mai avut timp pentru el pentru ca m-am luat cu treaba si pot spune ca nici ca mi-a mai fost aminte sa stau sa postez pe blog. Acum ce este important este faptul ca vreau sa ma apuc iar, si sunt trist la urma urmei ca blog-ul facea in jur de 200 de vizite, si acum a ajuns sa faca pana in 50. Nici nu ma mira la pentru ca nu s-a mai postat de cateva luni.

Mi-am mai cumparat niste blog-uri si vreau sa fac un intreg sistem in ceea ce priveste blogging-ul. Vreau sa va spun ca vor fi foarte multe premii pe blog, daca avem timp, chiar in aceasta luna, iar primul concurs va dura destul de putin, pentru a va oferi sansa sa luati premiul foarte usor.

Nu imi dau seama de ce am renuntat asa de usor la blog-ul meu https://costinel.info , din moment ce reprezinta pentru mine comunitatea mea, si vreau sa le ofer tuturor sansa de a fi informati cu privire la anumite lucruri cum ar fi stirile mondene, parerile mele personale de ce se intampla in tara asta, sa mai pun si niste chestii amuzante, bancuri online, videoclip-uri, si pentru cine mai vrea si o reteta culinara, daca doreste sa mai uimeasca pe cineva.

Vreau in continuare ca acest blog sa urce, sa nu mai ramana la pr 1, cum de altfel este de atat de mult timp, chiar de 3 update-uri de la google. Cei de la ” gogu” nici nu mai stiu ce vor, pentru ca schimba algoritmii asa cum le vin lor, de parca noi suntem asa niste nimicuri, nu avem si noi o viata la urma urmei, sunt persoane care din asta traiesc. Ganditi-va la o persoana care avea un site ce facea 30.000 de vizite, si in urma update-urilor a scazut la 3000-5000 de vizite ? Va dati seama ca acea persoana poate intra in  ” faliment „. De ce ? Pai comparativ cu o persoana care avea site-ul mereu la 3000-5000 de vizite, si stia ca il costa aia atat, cealalta atat, daca stam si ne gandim cel cu 30000 de vizite are foarte mult de suferit. Poate avea un castig de 1000 de euro, din care 100 ii dadea la vps sau ce avea el, 200 la postat, nu stiu ce la promovare seo, si el stia ca restul de bani ii ramaneau lui. Acum daca a ajuns la 3000-5000 de vizite ? si castiga de 3-4 ori mai putin ? nu prea mai face fata cu nimic, si nici nu stiu cum se poate mobiliza acel om.

Cam asta este treaba cu google-ul, nici macar nu aveam sansa sa le facem o greva sau ceva cum se intampla la noi cu ” galagie ” la usa :)), of doamne, chiar ca este nasol. Ganditi-va acest blog cum a ajuns de la 200 de vizite, sa faca doar pana in 50 ( sunt zile cand face si 10 deci wow ), aici nu ne mai mira nimic pentru ca este vina mea ca nu am mai postat, dar de acum totul se va schimba si vom lua taurul de coarne cum este vorba aia si vom porni la atac la un nou „Costinel” :D. Va multumesc !

4 comentarii la „Revenire pe blog dupa ceva timp”
  1. frumos articol, felicitari ma gandesc ca ai multe idei in cap culese din aceasta perioada de inactivitate, abia astept sa te vad in actiune chiar meriti sa ajungi unde ai fost, chiar meriti, multa bafta si trebuia sa spui si de alta vorba ” sa trecem la treaba” cred ca e mai cunoscuta decat cea cu taurul :)

  2. Bun articolul de revenire. Cat despre trafic, ar trebui sa fie cea mai mica grija a ta, lucrurile vor reveni la normal dupa ce adaugi articole de calitate. Spor la scris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *