autoserviceinternational.ro

Stiu ca noi, romanii, ne consideram priceputi la toate. Asta e foarte bine, pe de o parte, si destul de dezavantajos pe de alta parte.

Doar cateva cuvinte voi spune aici, pentru ca vreau sa subliniez pur si simplu cat de important este sa iti duci masina la un service auto, atunci cand apare o defectiune.

E plin internetul de tutoriale si videoclipuri de tipul DIY („do it yourself”). A alege insa astfel de solutii atunci cand ti se strica masina poate fi insa o adevarata greseala. Poate omiti ceva, poate nu tii cont de toate indrumarile, sau esti neindemanatic de fel.

Recomandarea mea e urmatoarea: lasa reparatiile pe cont propriu si du masina la un service. Nu conteaza daca esti pe drum, la sute de kilometri de casa. Poti sa fii din Suceava si sa te afli cu masina stricata tocmai in Arad. Gasesti un service auto Arad si ai rezolvat problema!

De ce spun asta? Pentru ca daca te-ai apucat sa faci tu reparatii, risti sa strici si mai mult. Lasa lucrurile astea pe seama profesionistilor si … condu cu atentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *