amenajari gradina

Infrumusetarea zonei de liniste din curtea interioara a casei inseamna sa confectionati noi elemente de decor cu lucrurile pe care deja le detineti. Putina improspatare pentru aceasta zona este indicata, tocmai pentru ca aerul liber inseamna zona de relaxare pentru familie si pentru animale de companie. Incearca sa optezi pentru noi jardiniere in care sa pui vechile ghivece cu flori, pietre colorate, alei unice, plante agatatoare sau piese de mobilier reconditionate.

Totul este mai usor pentru un paradis de vara

Decorul din zona de aer liber a casei nu a fost nicicand mai distractiv decat este acum. Unele din cele mai ingenioase idei te pot ajuta sa aduni mai mult farmec in propria curte de vara, incat vecinii sa te invidieze si sa vina la o cafea cu drag. Un vas vechi, care a fost spart, un scaun caruia i s-a rupt un picior sau o oglinda sparta pot fi acum noile tale materiale pentru o zona cu mult soare. Bucatile de oglinda spoarta se pot pune acum usor in pamant, printre radacini de iarba, tocmai pentru a conferi plantelor o crestere mai rapida, prin atragerea caldurii, dar si pentru a ilumina si mai mult spatiul.

Daca nimeni nu a folosit aceasta idee pana acum, atunci europav.ro iti propune si metode de aranjare a spatiilor verzi, care sa ofere gingasie si naturalete. Fiecare centimetru din terasa sau curtea ta va fi cu mult mai atractiv si mai placut pentru a petrece timpul liber, daca pui putina imaginatie pentru a-ti amplasa florile in jardiniere din materiale rezistente la intemperii, in nuante potrivite pentru exteriorul casei tale. Aerul romantic si elegant pe care il confera jardinierele sunt un bun prilej pentru a petrece cat mai mult timp liber in propria curte, ceea ce te face sa te simti mai energic si mai relaxant.

De altfel, crearea unui colt personal in care sa iti accentuezi amprenta de designer arhitectural inseamna sa cauti cele mai mari pietre si sa le pictezi sau sa le vopsesti in nuante diferite pentru mai mult accent asupra curtii tale. Nicicand aceasta nu a fost considerara un mijloc de a moderniza o gradina, insa acum pana si copilul tau te poate ajuta sa faci un colt de rai in propria curte. Cu putina imaginatie si cu putin ajutor de la europav.ro poti sa ai cele mai moderne alei, pavate cu mana ta si intretinute de intreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *