BREAKING NEWS

Prima cafea. . .

4    Diverse  CoStinel

beau-prima-cafeaNu stiu daca o sa ma credeti sau nu dar va spun sincer ca astazi am baut prima cafea din viata mea :-D . Cu ce ocazie ? :> Pai astazi am fost in oras sa mai depun ceva C.V-uri pe la niste firme si inainte sa plecam la drum am decis cu un prieten ca ar fi bine sa mancam ceva ca de e ora 10:20.
Am decis sa mergem la un restaurant si acolo ne-am comandat un meniu de mic dejun care continea Cafea, suc si clatita. La inceput i-am zis astuia ca eu nu o sa beau cafeaua dar dupa 5 minute de la terminare clatitei mi-am luat inima in dinti si am gustat cafeluta adusa de barbanita si pot spune ca nu mi-a parut rau ca am baut cafeaua.

Pana astazi aveam teama ca iar o sa vomit ca si acum 13 ani cand mi-a dat mama sa beau putina cafea… Deci ati aflat ca nu sunt adeptul cafelei ca alti. De azi inainte chiar am sa mai beau o cafea macar o data pe saptamana ca nu strica :)).

« »
4 Comments

  bucuros

  12/03/2013 at 17:48

  azi una, maine inca una si ajungi la cateva pe zi..
  si da nu strica, chiar si doctorii spun ca e buna dar cu moderatie :D

  Razvan Gavrila

  12/03/2013 at 17:48

  Cafeaua consumata moderat face bine la inima si nu numai…deci baga cafea ca ai de recuperat! Eu fara cafea nu ma dau jos din pat!

  Perfu

  13/03/2013 at 17:48

  Cafeaua este un medicament extrem de bun si eficient pentru multe persoane si mai ales pentru persoanele care au probleme cu tensiunea prea mica

   CoStinel

   13/03/2013 at 17:48

   In momentul asta beau bere si e buna si asta ca un “medicament” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *