beau-prima-cafeaNu stiu daca o sa ma credeti sau nu dar va spun sincer ca astazi am baut prima cafea din viata mea :-D . Cu ce ocazie ? :> Pai astazi am fost in oras sa mai depun ceva C.V-uri pe la niste firme si inainte sa plecam la drum am decis cu un prieten ca ar fi bine sa mancam ceva ca de e ora 10:20.
Am decis sa mergem la un restaurant si acolo ne-am comandat un meniu de mic dejun care continea Cafea, suc si clatita. La inceput i-am zis astuia ca eu nu o sa beau cafeaua dar dupa 5 minute de la terminare clatitei mi-am luat inima in dinti si am gustat cafeluta adusa de barbanita si pot spune ca nu mi-a parut rau ca am baut cafeaua.

Pana astazi aveam teama ca iar o sa vomit ca si acum 13 ani cand mi-a dat mama sa beau putina cafea… Deci ati aflat ca nu sunt adeptul cafelei ca alti. De azi inainte chiar am sa mai beau o cafea macar o data pe saptamana ca nu strica :)).

4 comentarii la „Prima cafea. . .”
  1. Cafeaua este un medicament extrem de bun si eficient pentru multe persoane si mai ales pentru persoanele care au probleme cu tensiunea prea mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *