In viata ne putem confrunta cu tot felul de lucruri care au nevoie de o sustinere. Daca am fi singuri si nu am avea pe nimeni in lumea asta cu siguranta ca ne-ar afecta foarte mult si ne-ar fi extrem de greu sa reusim sa trecem peste toate dificultatile de care ne ciocnim.

Din acest motiv exista prietenii. Prietenii trebuie sa ne fie aproape la bine si la rau si acum vorbesc despre prietenii adevarati si nicidecum de prietenii care se afla in jurul nostru atunci cand au nevoie de cate ceva de la noi.

Care sunt prietenii de calitate si de ce avem nevoie atat de mare de prieteni?

In primul rand, stim ca femeile se exteriorizeaa mult mai usor decat barbatii si simt nevoia sa se descarce povestind despre ceea ce li s-a intamplat. Care sunt tipologiile femeilor de care avem nevoie?

In primul rand, este neaparat sa avem in preajma o persoana care s ane incurajeze si sa ne spuna doar calitatile fara sa ne zica niciodata lucrurile care ne-ar putea deranja. Ei bine, acest lucru ne va face sa avem incredere in noi si sa facem lucrurile cu mai multa nepasare. Este nevoie ca fiecare femeie sa aiba o prietena care stie sa o complimenteze.

Tipa matura

Este vorba despre tipa care este prietena ta, sau ar trebui sa fie si este mai mare si chiar mai inteleapta decat tine. Ea a trecut prin mai multe lucruri, are o experienta de viata mai vasta decat tine si este dispusa sa iti ofere niste sfaturi constructive.

Tipa de succes

Este vorba despre femeia are se gandeste inaitne de toate la cariera. Pentru ea, cariera este cea mai importanta si incearca sa te faca sa intelegi ca si tu trebuie sa faci la fel ca si ea. Asadar, daca o ai in preajma cu siguranta nu vei omite s aai o cariera de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *