masajclub.ro

Daca vrei sa ii faci o surpriza de proportii partenerului de cuplu, poti sa incerci si varianta unui masaj erotic. Scenariul cu siguranta il va incanta, dincolo de faptul ca ii va oferi relaxare si placere la superlativ.

Poate te intrebi ce trebuie sa faci, cum trebuie sa procedezi. Pregatirea unui masaj erotic presupune atentie la cateva aspecte pe care le vei gasi enumerate in continuare.

Asigura-te ca ai totul la indemana

Lista poate fi destul de complexa – iata cateva repere ce te vor ajuta:

  • pregateste suficiente prosoape, pentru a nu te trezi ca mai ai nevoie de inca unul in timpul masajului;
  • tine la indemana si cateva uleiuri de masaj – aromele lor imbietoare si afrodisiace vor completa ambientul in care va avea loc masajul;
  • pregateste-ti o lenjerie cat mai senzuala, care il va incanta, etc.

Scapa de lucrurile care v-ar putea distrage atentia

Un masaj erotic reusit este unul in care nu exista niciun element care sa defocuseze, care sa devieze atentia de la relaxare si placere in alte diverse directii. Un telefon care suna, un laptop pe care se primesc notificari, ba chiar si televizorul ar trebui scoase astfel din ecuatie.

Atentia trebuie focalizata in cadrul masajului erotic asupra senzatiilor, asupra atingerilor ce aduc placere si in egala masura relaxare. Prin urmare, asigura-te ca vei scapa de orice ar putea sa distraga atentia de la actiunea in sine.

Creeaza un ambient perfect pentru masajul erotic

Odata ce ai scapat de lucrurile care ar putea sa distraga in vreun fel atentia de la masajul erotic, poti face alte cateva lucruri care sa transforme decorul in unul ideal. Iata cateva sfaturi cu privire la acest aspect.

  • Seteaza temperatura undeva in jurul valorii de 23-26 grade Celsius, pentru a nu simti vreun fel de disconfort din acest punct de vedere.
  • Redu luminozitatea din camera. Pastreaza o lumina difuza – poti opta pentru doar cateva lampi amplasate prin camera, ori – de ce nu – poti sa alegi lumanarile. Acestea din urma vor crea o atmosfera mai intima si vor oferi cadrului un plus de senzualitate.
  • Te poti ajuta si de muzica ambientala. Alege ceva relaxant, dar si senzual, care sa se auda in surdina in timpul masajului erotic. Vei completa si vei amplifica astfel intensitatea fiecarui moment, spre incantarea partenerului.
  • Nu uita de aromele afrodisiace. Betisoare sau lumanari parfumate, aromaterapie – ai optiuni diverse dintre care poti alege pentru a imbogati intreaga experienta a masajului erotic pe care l-ai pregatit.

Cu siguranta toate aceste pregatiri il vor surprinde intr-un mod mai mult decat placut. Momentele pe care le veti trai apoi vor fi de neuitat. Daca totusi ti se pare o provocare mult prea mare, ai putea incerca si altceva. E vorba despre saloanele care ofera servicii de masaj erotic, care au deja pregatit un cadru ideal, dar si maseuze profesioniste, special instruite in tainele masajului erotic. Ii poti programa partenerului o sedinta sau poti merge chiar si tu impreuna cu el la o sesiune de masaj erotic pentru cupluri, realizat de aceleasi profesioniste. O recomandare in acest sens poate fi Artemis Masaj – pentru mai multe informatii poti sa accesezi site-ul masajclub.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *