Spui despre tine ca esti un tip sensibil; ca esti delicat si ca racesti foarte repede. Pana cand sa dai vina pe genele pe care le mostenesti sau cine stie ce mai bine te-ai gandi ce anume faci gresit. Si din acest punct de vedere exista numeroase aspecte de care sa tii cont. Iata doar cateva modalitati prin care ajungi sa fii mai predispus la boli.

  1. Nu consumi suficiente grasimi. Desi ai crede ca asta te va ingrasa, asta iti va face stratul de celulita sa fie si mai adanc ai nevoie de grasimi. Corpul tau isi va consuma rezerve proprii cand nu se intampla astfel. Si daca te preocupa in mod deosebit cum sa impaci ambele aspecte atunci tine cont de consumul de peste spre exemplu si carne mai slaba.
  2. Prea multa carne. Exista si cealalta categorie a celor care consuma prea multe proteine. In acest caz nu faci altceva decat sa provoci organismului o stare prielnica de a imbatrani cu mult mai repede decat in orice alt caz. Si efectele se vor vedea imediat.
  3. Machiajul si produsele de cosmetice. Cel putin cand vine vorba de cele care contin substante precum parabenii acestea vor afecta organismul lor si prin dezechilibrul al nivel hormonal. Ai face bine sa le inlocuiesti cu produse bio.
  4. Lipsa de sport. O viata sedentara este ceea ce caracterizeaza zilele noastre, lumea moderna. Insa nu face bine deloc de vreme ce organismul nu va mai putea sa absoarba corect nutrientii pe care ii oferi. Asa se face ca acestia sunt fara doar si poate necesari pentru buna functionare. Cu alte cuvinte indiferent de dieta urmezi vei elibera la fel de repede precum ai consumat cine stie ce portie bogata de vitamine.

Statul prea mult pe scaun, in fata televizorului sau a calculatorului spre exemplu se incadreaza in aceasta lista de asemenea cand practic lasam organsimul sa traiasca limitat, cu un ritm lent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *