Mai e puțin și se termină și acest an iar eu încep să îmi fac și planuri pentru anul care vine. Cel mai important pentru mine este să îmi găsesc un job stabil iar apoi să încep să-mi fac propria rețea de siteuri. Vreau să redevin activ pe www ca acum 2 ani când mi-am început cariera de blogger (cu domeniul costinel.eu ) si „webmaster” cu siteul de desene (desenele-noastre.ro).

Vreau să îmi fac o rețea de siteuri de viitor, gen siteuri de jocuri (știu că sunt multe dar se găsește loc și pentru al meu), poate o să-mi fac și un PFA pentru o firma de Advertising ori daca nu îmi voi deschide propria firma și unică de SERVICE PC din satul meu (aici sunt în dubii pentru că nu știu dacă voi avea succes sau nu). Înainte de a deschis firma de PFA vreau să fac cursurile CISCO pentru ca îmi vor fi foarte folositoare acele certificari  CompTIA A+ si EUCIP IT Administrator 1-3.

Și nu în ultimul rând sper ca în 2013 să fiu mult mai activ și poate ca articolele mele să fie citite de cât mai multe persoane.

Cam atat am avut de spus. . .

3 comentarii la „Planuri 2013”
  1. Succes in tot ceea ce ti-ai propus, dar incearca sa nu te entuziasmezi prea tare ca risti sa te trezesti cu o dezamagire totala.. Eu cam asa patesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *