Sa fim optimisti in viata este poate solutia de a trece mai departe peste probleme. Stim ca sa chelesti nu este tocmai cea mai placuta situatie insa in egala masura asta poate sa te ajute. Asta spun studiile, ce-i drept ce merg pe un principiu usor ciudat. Iata un top al defectelor care de fapt te pot avantaja:

  1. Inaltimea. In cazul femeilor scunde studiile spun ca fiecare centimentru in minus fata de cat este inaltimea normala inseamna 16% sanse de a nu face cancer. Si cand vine vorba de barbati se pare ca o gena protectoare ii ajuta sa aiba o viata mai lunga si mai sanatoasa fata de cei inalti.
  2. Stangacii. Au mai multe sanse de a deveni lideri fata de dreptaci. Mai rari, mai buni.
  3. Barbatii care chelesc sunt persoane cu un nivel mai ridicat de testosteron. Acestia sunt mai virili si se pare ca si din cauza acestui nivel ridicat de hormon isi pierd parul. Asta insa ii avantajeaza pentru ca au cu 45% mai multe sanse de a nu avea cancer de prostata.
  4. Fumatorii. Nu este tocmai un obicei bun care sa te ajute cand vine vorba de starea de sanatate. Insa se pare ca in urma fumatului se elibereaza mai multa dopamina in organims. Asta va ajuta memoria si atentia.
  5. Transpiratia excesiva si mirosul specific al unei persoane inseamna un plus. Sunt considerate mai atragatoare persoanele de acest gen pentru ca intr-o nota comparativa se pare ca mirosul de fum si de alcool este mai respingator.
  6. Oamenii singuratici. Cu cat intram mai mult in contact cu diverse persoane cu atat avem mai multe sanse de a ne imbolnavi de varii boli. Deci cei singuratici au mai multe sanse de a fi mai sanatosi.

Exista insa in lucru bun in toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *