ponturi

In perioada recenta si nu numai, romanii au cautat variante de castig cat mai usoare, cu sume investite cat mai mici si castiguri cat mai mari. Unii au incercat sa porneasca afaceri, au esuat, altii au realizat ca business-ul nu li se potriveste, s-au angajat si incearca sa isi castige existenta lucrand. Cauta insa si surse suplimentare de venit, speculatii financiare care sa le suplimenteze bugetul cu oricat de putin.

Acesta este si cazul pariurilor sportive. In ultima perioada acestea au castigat tot mai mult teren in randul romanilor, ca sursa alternativa de venit. Daca inainte variantele loteriei sau jocurilor tip pronosport erau la mare cautare, acum acestea au inceput sa piarda din cota de piata datorita jocurilor de tip pariuri sportive care atrag tot mai multi romani. Dovada stau chiar casele de pariuri ce au patruns pe piata romaneasca, in numar mare si cu un numar de asemenea ridicat de agentii prezente in mari si mici orase.

Oriunde ai merge, vezi tot timpul cozi la casele de pariuri. Pariorii sunt de mai multe tipuri, joaca in sisteme diferite fiecare. Exista unii care sunt considerati mai mult oportunisti: joaca ocazional, mizeaza sume de obicei mai mari, dupa inspiratia de moment. Uneori aceste cazuri sunt si castigatoare, insa cei ce castiga aproape constant reprezinta o alta categorie. Sunt acei pariori care stau si analizeaza temeinic toate clasamentele, verifica evolutiile echipelor, analizeaza si tipurile de pariuri, cotele, ofertele zilnice si asa mai departe. Acest lucru ia intr-adevar timp, insa de obicei astfel de jucatori au cel mai mare succes.

Piata pariurilor sportive s-a mutat acum si in mediul online. Jucatorii au posibilitatea sa verifice ofertele si clasamentele si online, fara a mai trebui sa mearga in agentie. Conceperea unui bilet este simpla si usoara. La fel de simplu este si sa pierzi insa, daca nu ai gandit cum trebuie sistemul. Biletele cu mai multe evenimente nu dau rezultatele asteptate tot timpul, iar mediul online ofera de asemenea o solutie. Au o tot mai mare cautare site-uri de genul celor care ofera ponturi pentru pariuri sportive.

Dupa cateva cautari am ajuns si pe www.ponturile.ro, site care ofera sugestii de pariere doritorilor. Aici pot beneficia atat jucatorii profesionisti, impatimiti – am putea spune – de pariuri, cat si jucatorii ocazionali care pur si simplu au nevoie de un sfat pentru a paria. Sistemul gandit de cei de la ponturile.ro este unul ce vine cu garantia castigului.

Cum vine asta? – va veti intreba. Sistemul este unul cu plata, astfel fiecare jucator care doreste sa beneficieze de ponturile oferite trebuie sa isi faca un cont de utilizator pe site, pe care il alimenteaza cu bani. Sumele depuse sunt ulterior folosite pentru cumpararea ponturilor.

In momentul in care un jucator cumpara un pont de pe site, merge sa puna si un bilet la o casa de pariuri conform acelor recomandari. Dupa validarea rezultatelor, ponturile pot fi castigatoare sau necastigatoare. In primul caz, suma castigata acopera investitia in pont, insa utilizatorul site-ului ponturile.ro are un beneficiu si daca ponturile oferite sunt necastigatoare. Banii folositi pentru cumpararea ponturilor ce s-au dovedit necastigatoare sunt returnati in contul de utilizator, astfel toata lumea are de castigat. In acest fel ponturile.ro ofera o varianta de castig oricarui pasionat de pariuri, fie incepator in acest domeniu, fie un parior „inveterat” care efectiv nu mai are timp sa analizeze toate evolutiile si clasamentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *