Bine v-am gasit dragi prieteni. Astazi o sa scriu un articol in domeniul optimizarii seo. Pentru ca in ultima vreme cei de la google au cam inceput sa isi bata joc de noi ca altfel nu am cum sa ii spun, fac modificari pe zi ce trece, si ne afecteaza din ce in ce mai tare. In acest moment promovarea se face foarte mult prin postare in fiecare zi, pentru accesarea site-ului celor de la google, de preferat peste 90% sa fie continut unic.

Dupa cum se pare, continutul copy – paste nu prea mai este o solutie, insa cand vine vorba despre Pagerank, care intereseaza atat de mult in special pentru bloggeri, pentru ca ei sunt cei care vand link-uri si advertoriale, in acest moment continutul original face un site de calitate.

Din moment ce aveti un blog si postati in fiecare zi, articole de 500 de cuvinte minim, mai faceti si niste backlink-uri, aveti sanse foarte mari sa luati cel putin PR 2 , poate chiar PR 3 din prima, asta conteaza mult din ce veti face. Vreau sa va arat o metoda pentru optimizarea blog-urilor dumneavoastra, pentru a urma in pagerank, dupa multe incercari practice, si discutii cu bloggeri romani si strani.

In primul rand continutul unic trebuie sa fie de calitate, in limba romana si daca doriti puteti scrie si cu diacritice. In fiecare zi timp de 2-4 saptamani, inscrierea site-ului in directoarele web. Ce trebuie sa stiti este ca atunci cand inscrieti intr-un director, acesta trebuie sa aiba un pagerank de calitate, autoritate mare, si accesare de google in fiecare zi. Nu inscrieti site-ul in subdirectoare sau directoare cu PR 0 sau deabia lansate. Continutul mereu, chiar si title-ul de preferat sa fie unic cam la toate inscrierile.

Urmeaza partea care trebuie sa o faceti in fiecare zi, care se refera la postarile pe alte blog-uri in comentarii. Comentariile trebuie sa fie putin mai lungi nu doar din 5-10 cuvinte, cel putin 50 cuvinte, ca sa promovati site-ul asa cum trebuie. Luati blog-uri cu pagerank mare, gasiti foarte usor si blog-uri cu pr 4, chiar blog-uri cu PR 5.

Directoarele de articole, sunt destul de bune dupa parerea mea, daca totul este facut asa cum trebuie. Nu puneti  intr-un articol decat un link pe cuvant cheie, si un link catre domeniul principal, fara ancora, pentru ca are un impact mult mai mare. Nu dati impresia de advertorial, scrieti exact ce doriti, ca o intamplare si sa puneti si link-urile acelea acolo, bineinteles sa le faceti putin cu cap.

In afara de asta, postarile pe forumuri reprezinta o optimizare eficienta din punct de vedere seo, dar si al vizitatorilor. Link-urile din profil, va ajuta pe o parte, link-urile in semnatura pe alta parte, si intr-un fel faceti reclama si la blog-ul vostru, iar lumea intra pe el.

Cu ajutorul comentariilor pe blog-uri, inscrierile in directoare, directoarele de articole, postarile pe forumuri puteti obtine foarte multe backlink, care sunt foarte bune pentru a urca in pagerank.

Folositi si partea de social. Postati articolele voastre pe facebook, twitter si tot felul de retele sociale. Pe langa asta postati in fiecare zi un continut unic si de calitate.

Daca nu aveti timp, puteti posta chiar si un banc, sau un articol micut de 100 de cuvinte, insa asta ajuta doar pe partea de accesare a google-ului, fata de site-ul vostru.

Schimbul de link, il puteti face, insa aveti mare grija cu ce.

NU RECOMAND SA VINDETI LINK-URI SITE-URILOR PORNO. Riscati o mare penalizare !

Riscul sa fiti penalizat este de 50%, sunt site-uri care sunt penalizate, site-uri care nu sunt, depinde cat de tare este site-ul.

Scuzati greselile din articol, cam atat pentru astazi o sa revin in curand cu un nou articol care se refera la diferenta intre comentariile dofollow si nofollow. 

3 comentarii la „Optimizare seo un mic articol despre promovare”
  1. Cum stim care site-uri sunt penalizate si care nu? Pentru ca exista riscul foarte mare acum de cand Google a updatat algoritmul sa fim penalizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *