obiceiuri rele-vaz afectat
obiceiuri rele-vaz afectat

Obiceiurile rele duc de cele mai multe ori la cauze dintre cele mai rele, iar sanatatea noastra poate fi afectata intr-o valoare foarte mare de catre o rutina mai proasta pe care ne-am creat-o in timp.

De aceea, pentru binele nostru si pentru un trai mai bun si mai lung, este vremea sa schimbam cate ceva in viata asta, in rutina noastra de zi cu zi si sa incercam sa ne intelegem si protejam fizicul prin vointa si pozitivitate.

Nu este deloc recomandat sa folosesti rimelul prea mult(asta in cazul femeilor), pentru ca genele isi vor fi prea incarcate, pleoapele se vor lasa, si ochiul tau se va simti prea plin si prea putin luminat si aerisit pentru a mai putea avea acea limpezime pe care o doreste persoana in cauza.

Pentru un vaz mai bun pentru un timp mai indelungat, este esential sa ne demachiem inainte de culcare, ba chiar si atunci cand nu mai avem de iesit in oras, pentru ca o revigorare cat mai frecventa a ochilor este exact ceea ce avem nevoie sa putem sa ne recapatam sau sa ne revigoram privirea atunci cand simtim nevoia.

Daca nu porti ochelari de soare, ochii tai vor fi imediat afectati de razele puternice ale soarelui, vederea ta va fi impaienjenita iar felul in care te vei uita de acum incolo in jurul tau se va schimba. Ochelarii de soare sunt cea mai buna metoda de a evita contactul direct cu razele ultraviolete ale soarelui si te pot proteja pe loc si de privirile curiosilor.

De asemenea, acestia reprezinta si niste accesorii super simpatice si care te pot scoate in evidenta in orice situatie sau iti pot masca niste ochi mai obositi, ferindu-i de privirile curiosilor. O alta problema legata de sanatatea ochilor se refera la faptul ca nu mergi la doctor suficient de des pe cat ar trebui ca sa iti faci un control de rutina si pentru a rezolva toate neclaritatile si problemele legate de vedere din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *