Visul oricui este acela de a ajunge intr-o tara straina. Asa cum obisnuiesc sa spuna batranii nostri: prea mult timp am fost subjugati si am fost asupriti, acum ar cam trebui sa luam toate avantajele din posibilitatea de a merge oriunde in lumea aceasta.

Noua destinatie propusa: Dubai. O destinatie de vis, de lux si numai din imaginile pe care le-am cautat despre acest loc am ramas cu cea mai buna impresie. Se spune despre acest loc ca intra cine poate si iese numai cine mai doreste. Asta pentru ca din punct de vedere al formalitatilor exista pasi complecsi. Mai apoi dupa ce ajungi sa cunosti locatia si dupa ce explorezi cat de putin din acest tinut parca nu ti-ai mai dori sa pleci acasa.

Asa ca zis si facut am ales sa plec in Dubai. Am cautat bilete avion Dubai si Aerolines au fost pentru mine ofertele cele mai bune. In cazul meu stiam deja destinatia si ramanea doar sa mai aleg de unde cumpar biletele. Insa tot aici am vazut ca sunt tot felul de oferte la bilete de avion pentru orice destinatie din lume. Am ales biletele de la ei pentru pretul convenabil pe care il au. Am ales astfel dus intors pentru a fi si mai convenabil.

Deja vacanta in Dubai se contura tot mai mult. Mi-am propus sa ajung si la Burj Khalifa, cea mai inalta cladire a lor. Ar fi pacat sa ratez tocmai simbolul din Dubai. Cred ca impresionanta cladire imi va da batai de cap si tare sunt si curioasa pana la ce inaltime voi rezista sa ma tot uit in zare. Am citit despre aceasta cladire ca are un turn  ce se poate vedea de la 95 de kilometri departare.

Pana la acel moment am totul stabilit sa plec. O alta aventura este si drumul cu avionul caci este a doua oara si prima data a trecut de ceva vreme deci sigur emotiile ma vor napadi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *