Cu siguranta ca ai vazut tot felul de nunti pana cand sa ajungi sa iti formezi o anume parere. Stii deja cand este randul tau ca iti vei dori anumite aspecte. De fapt tine si de mici secrete. Si da, poate ca va conta si sa faci totul din suflet si cu pasiune pentru a transmite invitatilor o anume stare si sa impresionezi.

Din seria de sfaturi de organizare pentru ca nunta sa fie una de vis pentru acel moment insa dincolo de asta sa fie una cu adevarat impresionanta se numara si:

  • Momente interactive. Pentru ca ai nevoie de unitate la un moment dat ai putea sa iti dai seama ca ceva lipseste chiar daca pe mici grupuri lumea danseaza sau vorbeste. Asa ca poti face ca pentru fiecare masa un singur reprezentant sa tina un mic discurs. Sau dedicatiile speciale sunt si ele cu mare priza. In orice caz nu uita sa faci in asa fel incat sa ai parte si de momente ce implica pe toata lumea.
  • Stilul conteaza. Un astfel de eveniment se defineste ca fiind gratios. Si totul porneste de la miri asa ca daca cei in cauza ca si personaje principale nu „dicteaza” stilul sa spunem sunt mai putine sanse ca invitatii sa se simta bine la un eveniment ce numai aparent este formal si elegant.
  • Muzica. Desi se spune ca este baza la un eveniment ce e prea mult si prea tare strica- oamenii mai trebuie si sa se intelegea intre ei daca mizezi pe socializare implicita.
  • Confortul. Nici prea cald, nici prea frig. Chiar daca pe masa vor avea o serie de decoratiuni pe care le vor admira nu mai conteaza nimic cand nu vor avea parte de nivelul optim de caldura sau aer. Mai ales daca in locatie se fumeaza este musai sa fie un echilibru in ventilatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *