pieseautocamioanero
pieseautocamioanero

Atunci cand lucrezi ca sofer pe camion una din marile responsabilitati se refera la modul in care conduci camionul si il intretii. Soferul este element cheie, pentru ca distinge diferente in modul in care ruleaza camionul.

Este realmente bine de stiu unde sunt magazinele de specialitate si fiecare sofer de camion ar trebui sa se alature unei comunitati de genul. Truck Shop Miltech spre exemplu dispune de magazine fizice, dar si de varianta online. Aici se vor gasi articole diverse pentru pasionatii de camioane. Este adevarat ca acestea sunt diferite, dar in fapt soferii insumeaza cam aceleasi nevoi in curse.

Tipuri de camioane

Volvo la camioane este cunoscut pentru cutia sa foarte  performanta si cu al sau motor fiabil. Are de asemenea sistem de reglaj la volan, totusi la  incalzirea auxiliara cei interesati ar face bine sa se gandeasca la optiuni si dotari dintr-un magazin de piese camioane.

DAF-ul in schimb este unul dintre camioanele confortabile la capitolul cabina si sunt recunoscute ca fiind modele silentioase. Castiga si la capitolul confort in cabina.

Mercedesul, brandul patronilor dupa cum spun unii, are design placut si performante notabile. Astfel de camioane au multe comenzi digitale, cu puternic impact al tehnologiilor moderne. Pentru cei mai traditionalisti se pare ca nu este alegerea perfecta.

Scania, camionul regina

Suspensia e rigida, ceea ce adue un minus, are un consum bun. La cabina, cei experimentati spun ca diferentele sunt destul de mari, cele low cost sunt mai mult decat low cost, conditii de confort scazute, iar la clase superioare deja se denota diferente.

Man-ul nu sta nici el rau, fiind un tip de camion cu un consum mare insa. Are vizibilitate buna in trafic, trage foarte bine la urcari, are un sistem audio apreciat si poate ca unul dintre cele mai bune la ora actuala.

Catre soferii de camion Renault se indreapta poate invidia la capitolul confort in cabina. Renault are variante foarte bune, dar cu referire la cele mari. Cabinele mici sunt low cost si nu sunt de dorit la drumuri lungi. Renault este alternativa multora fata de modele de camion Iveco. Multi il numesc pe acesta camionul lui Mos Craciun, cunoscut fiind pentru beculetele sale aprinse in bord, puternice. Ce ar fi de reprosat acestora este ca trag bine, dar zgomotul de motor este unul asurzitor chiar si dupa ce te opresti din condus iti ramane in cap vreme buna.

Asadar, camioanele sunt variate si mai ales ca impact asupra soferului conteaza tipul de cabina si dotarile acesteia. Soferii de camion sunt pasionati de sofat si iubesc camioanele dar in mod cert nu prea au cum sa isi aleaga singuri modelul de camion pe care il vor conduce. Asadar pot imbunatati confortul doar, cu dotari specifice.

Miltech, cunoscut truck shop, vine si cu oferte speciale de piese camioane,  precum si cu variante de dotari pentru cabina. Achizitiile se pot face rapid, usor, online sau daca circulati in zona Cluj va puteti opri direct la magazinul fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *