Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu personal Costinel. Cu toate ca sunt destul de ingandurat, si foarte ocupat cu celelalte proiecte ale mele, acum a venit momentul sa imi promovez si blog-urile mele, pentru ca mi-am dat seama ca trebuie sa fac asta, si de ce sa dau la altii bani pentru articole, cand pot sa imi fac eu singur articole pe blog-urile mele, si automat fac rost si de cateva backlink-uri catre celelalte blog-uri ale mele.

Intr-un fel am pornit o campanie de promovare pentru un prieten, si pot spune ca am in minte o metoda de promovare, in care consta o optimizare seo de calitate, nici un blackseo sau alte chestii, totul se va face conform sa zic asa normelor celor de la google. Prima data am pornit pe platforma wordpress, am deschis site-ul, am facut cateva postari si am inceput campania de promovare. Am inceput sa inscriu site-ul in directoarele web, dar vreau sa il inscriu doar in acele directoare cu o autoritate foarte buna. Este destul de important pentru mine sa fac totul cum trebuie, pentru ca update-ul de pagerank poate venii in orice moment, si pentru mine este important sa gasesc o metoda sa imi promovez blog-urile intr-o maniera in care sa nu patesc sau sa ajung la un moment dat ca nu stiu ce site se sterge si pierd eu backlink-uri sau altele.

Este vorba de blog-ul lui Cosmin Cretzu , un blog care reusesc in fiecare zi sa ii fac cateva ceva, insa acum voi face exact asa : 20 de directoare in fiecare zi, o sa ii fac inscriere, de asemeni, 5-10 postari pe diferite blog-uri, si chiar un advertorial la 2-3 zile. Pe langa asta o sa fac si o promovare prin cateva directoare de articole. Vreau sa ajung sa fac din cele 20 blog-uri ale mele, macar 5 sa le promovez, pentru ca este important pentru mine sa cresc usor-usor, si sa ajung la un nivel foarte ridicat cu absolut cat mai multe blog-uri.

Pentru blog-ul http://cosmincretzu.wordpress.com/, am un plan destul de sofisticat, sau mai bine zis complex, pentru ca vreau sa folosesc si retelele de socializare, pentru a face si cateva backlink-uri din aceste social link-uri. Dupa ce scriu un articol, il voi posta in absolut toate retelele de socializare in care am eu acces, pentru ca vreau sa fac cat mai mult backlink-uri din retelele de socializare. Cu cat o sa am mai mult continut, si mai multe backlink-uri cu atat o sa imi promovez blog-urile mult mai ok, si o sa am si un portofoliu mult mai mare in spate, pentru ca de ceva timp lucrez in domeniul de advertising si webdesign.

Cam atat pentru astazi, si astept intrebarile voastre chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *